Platform voor de interieurbouwbranche
Plaatmateriaal

Cocreatie Blok Plaatmateriaal met vakschool HMC

Decors presentatie | Fotografie Kamer 465

1 juni 2022 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Blok Plaatmateriaal presenteert op de Salone del Mobile in Milaan in cocreatie met het Hout en Meubileringscollege. Het HMC is dé vakschool voor de meubelmaker en interieurprofessional van de toekomst. Samen met Blok Plaatmateriaal, dé leverancier en bewerker van plaatmaterialen voor de woon- interieurbranche, laten negen net afgestudeerde ontwerpers hun werk zien in het Palazzo Francesco Turati, Masterly Milaan is van 7 t/m 12 juni 2022.

Sponsoring van plaatmateriaal

Het HMC geeft net afgestudeerde leerlingen van het HMC’ers een kans om zich te presenteren aan de interieurbranche. Zij laten al hun vakmanschap zien in hun werk. Het werk van deze talenten wordt tentoongesteld op podia gemaakt van HOMAPAL® HPL en Formica® HPL. Deze decoratieve platen zijn gebaseerd op de hedendaagse interieurtrends en het HOMAPAL® HPL bevat een echt metalen toplaag als afwerking. Tijdens het productieproces worden sommige metalen decors zelfs met de hand afgewerkt. De presentatie is tijdens deze design week te bewonderen op de eerste etage bij Masterly – The Dutch in Milano. 

Meerdere hotspots van Blok te zien tijdens Salone del Mobile in Milaan

Salone del Mobile is de grootste interieurbeurs van Europa en viert dit jaar haar zestigste verjaardag. Dit jaar zijn wij bijzondere cocreaties aan gegaan en zijn wij te vinden op meerdere locaties. Net als voorgaande jaren staat Blok Plaatmateriaal met het label Blok by Carina gepresenteerd in het prachtige Palazzo op de begane grond met materialen van bekende A-merken zoals Abet Laminati, Decospan, Formica, Homapal en Fenix. Daarnaast staan we dit jaar voor het eerst in de historische ruimte met een exclusieve digitale print collectie Palaces, geïnitieerd door Nicole Uniquole en grafisch vormgegeven door Bert Timmermans van Workingbert. 

Onder andere gebruikt voor de presentatie van HMC

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Sander van Hout

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht