Platform voor de interieurbouwbranche
Nieuws

Circa 400 artikelen aan reparatiemiddelen

ostermann_pf_holzoberflaechenkorrektur_2-kopieren

5 september 2019 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Beschadigingen professioneel herstellen

Als er krassen, deuken of gaten aan meubeloppervlakken hersteld moeten worden, is de keuken-, meubel- of interieurbouwer vaak de eerste aanspreekpartner. Om het oppervlak van een meubel professioneel te repareren, heeft Ostermann circa 400 verschillende artikelen aan reparatiemiddelen in het assortiment.

Met kantenlakstiften, harde en zachte reparatiewas, speciale reparatiemiddelen en toebehoren biedt Ostermann de keuken-, meubel- en interieurbouwer circa 400 verschillende artikelen aan. Zoekt men bijvoorbeeld naar een reparatiewas en kantenlakstift passend bij de kleur of decor van een bepaalde plaat, zijn deze snel en eenvoudig online te vinden. Hiervoor kan eenvoudig het plaatdecor in de zoekfunctie op de homepage www.ostermann.eu ingetypt worden. Al het toebehoren passend bij de plaat – dus ook de kantenlakstift, harde en zachte reparatiewas – wordt dan getoond.

Talrijke toebehoren

Of een spatel of een soldeerbout – voor de individuele reparatie van beschadigingen zijn er toebehoren en speciale reparatiemiddelen leverbaar. De retoucheerlak maakt het assortiment compleet.

Besteld – verpakt – geleverd

Alle voor 16.00 uur bestelde voorraadartikelen worden door Ostermann nog dezelfde dag verstuurd. Hierdoor kan het werk in de werkplaats doorgaan en de klant niet onnodig lang op de reparatie van een beschadigd oppervlak hoeft te wachten.

De producten voor oppervlakte reparatie vindt men onder het zoekbegrip „Reparatiemiddelen“ op de Ostermann website www.ostermann.eu

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Sander van Hout

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht