Platform voor de interieurbouwbranche
Broeinest UTR heeft officieel haar deuren geopend!

Broeinest UTR heeft officieel haar deuren geopend!

Maak kennis met het jongste lid van de Broeinest familie en krijg als eerste een kijkje in het gloednieuwe hoofdkantoor van Baars & Bloemhoff

De imposante entree doet denken aan een overdekt stadsplein, een ontmoetingsplek met bomen en verschillende zitjes. Neem plaats aan de lange tafel voor materiaaladvies en projectbegeleiding en dompel je onder in alle materialen uit het Baars & Bloemhoff assortiment. Vanaf de entree kijkt men direct door twee grote glazen puien de werkplaats in.

​In de werkplaats en het hart van Broeinest UTR volg je binnenkort onder meer praktische workshops onder leiding van voormalig meubelmaker Anthony Jannink. Van 5-assige CNC-frees tot aan kantenlijmmachine en platenopdeelzaag. Met de nieuwste machines en producten van Broeinest partners Klingelnberg-Klauss, PCK en Leitz-Service BV kun jij straks jouw kennis en skills op het gebied van materialen en technieken uitbreiden.

Boven de werkplaats ontvouwt zich het nieuwe hoofdkantoor van Baars & Bloemhoff. Naast de vaste werkplekken telt het kantoor vier meeting ruimtes, die elk met hun naam verwijzen naar de historie van de Utrechtse wijk Zuilen. Stuk voor stuk zijn de ruimtes afgewerkt met een unieke selectie materialen die een afspiegeling van onze brede collectie vormen. Denk: matte materialen, donkere decoren, speelse structuren, visgraatpatronen van vloer tot muur en akoestische panelen in verschillende verschijningsvormen. Glanzend goud geeft de plafonds een verrassende finishing touch.

Last but not least, het theorielokaal beneden is voorzien van een echte eyecatcher: een zwart-wit illustratie van de hand van Johan Moorman. De wandvullende illustratie weerspiegelt alle onderdelen die Baars & Bloemhoff omvat en brengt op grafische wijze het proces van grondstof tot materiaal en maatwerk interieur in beeld.

Broeinest UTR is gevestigd aan de Schaverijstraat 9E in Utrecht en is iedere werkdag geopend van 09.00 tot 17.00 uur. Houd de website en socials van Baars & Bloemhoff en Broeinest de komende tijd goed in de gaten voor het trainingsprogramma, events en updates.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.