Platform voor de interieurbouwbranche
Break the limits! De nieuwe SuperFinish 33 Plus van WAGNER – krachtige membraanpompen voor nog meer betrouwbaarheid.

Break the limits! De nieuwe SuperFinish 33 Plus van WAGNER – krachtige membraanpompen voor nog meer betrouwbaarheid.

Een betrouwbare partner voor elk project, zowel binnen als buiten.

De SF 33 Plus membraanpomp van WAGNER is de meest krachtige pomp voor de professionele markt. Dankzij de unieke QLS LongStroke-technologie kunnen er probleemloos veel verschillende materialen worden verwerkt, gaande van verven en lakken met lage viscositeit tot corrosiebeschermers met hoge viscositeit. De SF 33 plus is gebaseerd op de krachtige en onderhoudsvriendelijke membraanpomptechnologie waarmee WAGNER reeds decennialang gekend is. Prestatievoordelen: 20% meer vermogen dan zijn voorganger(s), driemaal langere levensduur voor de inlaatkleppen en minder slijtage dankzij een verbeterde koeling.

WAGNER

De voordelen van het verwarmen van materiaal met de TempSpray zijn onder andere: Beter spuitresultaat & het verbeterd verspuiten– waardoor men zelfs materialen met hoge viscositeit kan spuiten – besparen op materiaal, minder overspray en nog veel meer…. Uitzonderlijk handig: de grote haspel zorgt voor een gemakkelijk vervoer op bouwterreinen.

Veelzijdigheid troef in toepassingen en materialen
De nieuwe SF 33, met zijn debiet van 4.3 l/min, werkt snel en efficiënt. De efficiënte QLS LongStroke-technologie, de enige in zijn soort op de markt, garandeert een optimale afwerking van het oppervlak met een grotere aanzuigprestatie en minder slijtage. De langere slag van het membraan garandeert een verwerking van veel verschillende materialen voor verschillende toepassingen en omvangrijke projecten. Tegelijkertijd belast de verlaagde slagfrequentie de onderdelen minder, staat ze garant voor een stille werking en lange levensduur. Dit tezamen houdt de onderhoudskosten laag. Het vervangen van slijtageonderdelen is eenvoudig en kan dus ter plaatse uitgevoerd worden.

Efficiënt, snel en schoon
Vooral tijdens het werken met de pomp zorgt een lage spuitdruk voor een betere spreiding van de verf, een beheersbare verftoepassing en minder overspray. Membraanpompen garanderen een variabele controle van de druk van 0 tot 250 bar, terwijl een optimale verneveling mogelijk is bij lage druk (30 tot 40 bar). Door het gebruik van de innoverende HEA-verfspuit(tip)technologie kunnen

materialen verwerkt worden met lage druk en hierdoor tot 55% minder overspray. De optionele adapter maakt het gebruik van meerdere pistolen, tot zelfs drie pistolen, mogelijk.

Eenvoudig gebruik – hoog comfort
Dankzij de gebruiksvriendelijkheid van de SF 33 Plus raak je er snel mee vertrouwd – zelfs in het geval van werknemers zonder gedegen kennis van spuittechniek. Hierdoor kunnen projecten snel, professioneel en zeer betaalbaar uitgevoerd worden. Bijkomend is er nog de geïntegreerde gereedschapskist die ervoor zorgt dat nozzles, filters en gereedschappen altijd in de buurt zijn. Dit bespaart tijd en dus geld!

WAGNER

Uiterst gebruiksvriendelijk met de SF 33 Plus: met enkele handbewegingen kan de machine aangepast worden van het werken met een bovenbak naar een aanzuigsysteem. De pomp biedt zelfs een eenvoudiger gebruik met één multifunctionele schakelaar. Bijkomend is de pomp uitgerust met een geïntegreerde stekker voor het temperatuurgeregeld spuiten bijvoorbeeld.

Gebruiksvriendelijkheid
De SF 33 Plus heeft alle voordelen op het gebied van gebruiksvriendelijkheid en veiligheid. Gemakkelijk in gebruik met slechts één, multifunctionele schakelaar die zowel de toevoer naar de pomp, het rondpompen en de spuitmodus regelt. Dit voorkomt het toevallig aan- of uitzetten terwijl het systeem onder druk staat. De verlichting van de multifunctionele schakelaar geeft de elektriciteitstoevoer naar het toestel aan en vergroot ook de veiligheid tijdens gebruik. Met slechts één handbeweging kan de pomp aangepast worden van het werken met een hopper naar een aanzuigsysteem. De geïntegreerde 230 V-stekker is ‘een extra’, om snel en gemakkelijk andere toestellen of accessoires aan te sluiten.

Waarom kiezen voor membraanpomptechnologie
Voor het toepassen van een brede waaier aan materialen met slechts één toestel, zijn membraanpompen de ideale keuze. Ze hebben zo goed als geen onderhoud nodig en ze zijn koploper met tot 50% minder onderhoudskosten in vergelijking met plunjerpompen. Membraanpompen bevatten ook tot 58% minder materiaal in het systeem waardoor ze met weinig materiaal kunnen werken. Membraantechnologie vergemakkelijkt het verkrijgen van een fijn en gelijkmatig spuitpatroon. In vergelijking met plunjerpompen vermindert de kortere slag van het membraan de stroom en vermijdt op die manier onregelmatigheden in het spuitpatroon. De QLS-technologie, met zijn optimale hydraulica en gespecialiseerde kleptechnologie, maakt het verwerken van verschillende soorten materiaal mogelijk. Bijgevolg is het uitzonderlijk gemakkelijk om materialen met een hoge viscositeit efficiënt aan te brengen.

WAGNER professionele garantie
Elk spuittoestel van WAGNER wordt geleverd met drie jaar fabrieksgarantie. Met onlineregistratie (www.wsb-benelux.eu/login) wordt deze nog met twee jaar extra verlengd tot vijf jaar.


Uitgelichte afbeelding: De geïntegreerde gereedschapskist met praktische opbergruimtes garandeert dat je altijd de juiste gereedschappen en accessoires bij de hand hebt.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.