Platform voor de interieurbouwbranche
Bouwen of verbouwen met de nieuwe vloeren van COREtec®

Bouwen of verbouwen met de nieuwe vloeren van COREtec®

Met de nieuwste vloeren van COREtec® STONE CERATOUCH kunnen jullie kiezen voor een natuurgetrouwe vloer die eenvoudig en snel te installeren is  en eventueel ook meeneembaar bij een eventuele verhuis. 

Nicolas Cnudde – Key Account Director Benelux COREtec® vloeren: “Bouwen of verbouwen met de nieuwe vloeren van COREtec® STONE CERAtouch biedt tal van mogelijkheden voor elke woonruimte”

Stijn WIndels –  Marketing & Product Director Europe  COREtec® vloeren: “De nieuwe vloeren van COREtec® STONE CERAtouch biedt tal van mogelijkheden voor de project markt denken we maar aan showrooms,  winkels, kantoorgebouwen, hotels, restaurants, vergaderruimtes, kapperszaken, …  Architecten kunnen zich echt uitleven met onze COREtec® vloeren … “

De “Look & Feel” van een keramische tegel

COREtec® STONE CERATOUCH  is een meerlagige harde vloer die zowel de sterkte als de look & feel van een keramische tegel combineert met het plaatsingsgemak van een COREtec®-vloer.

De smalle voegen, het matte effect en de structuur van het reliëf geven de tegels en planken een natuurlijk uitzicht. Denken jullie aan een specifieke stijl  voor jullie nieuwe of vernieuwde woning? In dit nieuwe uitgebreide en actuele gamma vinden jullie zeker voor elk interieurruimte een passend design. Naast het uitzicht van een keramische tegel heeft de vloer dankzij de CERAGUARD®-technologie ook de kwaliteiten ervan. De berschermende vlek-, kras- en impactbestendige thermische toplaag biedt een krasbestendigheid die minstens die van een keramische tegel evenaart.

Doordat de vloeren van COREtec® STONE CERAtouch minder breekbaar zijn dan echte stenen tegels, hebben jullie tijdens de nieuwbouw, verbouwing of renovatie geen last van  gebroken tegels, Daarnaast voelen de COREtec® STONE CERAtouch vloeren een stuk warmer aan, dus koude voeten zijn verleden tijd wanneer jullie  door jullie woning of appartement lopen. De vinyllagen bevorderen bovendien de geluidsdemping, zorgen voor comfort en zachtheid en een hogere stabiliteit. Hierdoor blijven de vloeren steeds hun originele uiterlijk behouden en zijn ze volledig bestand tegen enthousiaste huisdieren en kinderen.

Naast de woonkamer ook ideaal voor keuken en badkamer, kortom alle woonruimtes

De vloer heeft een duurzame geïntegreerde kurkonderlaag die een natuurlijke bescherming tegen schimmel biedt. Door deze laag hoeven jullie de bestaande vloer of ondergrond niet te gaan egaliseren. Hierdoor werkt de plaatser vlotter tijdens de verbouwing. De installaite van een COREtec® vloer verloopt snel en eenvoudig, want er komt geen lijm of cement meer aan te pas wat wel het geval is met stenen tegels. Een “COREtec®” vakman plaatst de vloer namelijk via een handig kliksysteem.

Na de plaatsing van de COREtec® vloer moeten jullie niet wachten met de rest van de bouw, renovatie of verbouwingen, want de COREtec® vloer is onmiddellijk beloopbaar. Hebben jullie plannen om naast de woonkamer of living ook de keuken, toilet of badkamer aan te pakken? De COREtec® vloeren lenen zich perfect voor ruimtes waar vaak water gebruikt wordt, want ze zijn 100% waterdicht en heel onderhoudsvriendelijk.

Meer weten over COREtec® STONE  CERATOUCH ?  Of om een COREtec® verkooppunt te zoeken ?  www.coretecfloors.com

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.