Platform voor de interieurbouwbranche
Bouw nieuwe bedrijfslocatie DecoLegno gestart
Team DecoLegno op de bouwplaats te HoogTij, waar de nieuwe showroom en hoofdkantoor worden gebouwd.

Bouw nieuwe bedrijfslocatie DecoLegno gestart

DecoLegno bouwt nieuwe showroom en hoofdkantoor aan ’t Rak op Bedrijventerrein HoogTij te Westzaan. 

Eerste paal 

Na maanden van voorbereiding staat de heistelling op de kavel en gaan de palen de grond in. Op woensdagmiddag 22 september hebben Patrick Leering en Guido Hofman, eigenaren van DecoLegno, onder vakkundige begeleiding van bouwpartner Hecon, de eerste paal de grond in geslagen.

De oprichters van DecoLegno (vlnr) Guido Hofman, Annemarie Wallenburg en Patrick Leering.

Guido Hofman, mede-eigenaar en managing partner van DecoLegno:  

‘Met het gehele team van DecoLegno, familie, vrienden en de bouwpartners hebben we het glas geheven op de bouwlocatie, ter ere van het feit dat de echte start nu gemaakt is.’ 

Verhuizing juni 2022 

Zoals het er nu uitziet zal het gebouw in maart 2022 klaar zijn en kan de interieurbouw beginnen. Naar verwachting neemt dit traject ongeveer twee maanden in beslag en verhuist DecoLegno medio juni 2022 van Wormerveer naar Westzaan.

Over DecoLegno 

DecoLegno is elf jaar geleden in Zaandijk opgericht door Patrick Leering, Annemarie Wallenburg en Guido Hofman. Als exclusief leverancier van de collectie decoratief plaatmateriaal van het Italiaanse merk Cleaf is het bedrijf inmiddels een gevestigde naam bij architecten, interieurbouwers en meubelmakers. DecoLegno is momenteel gevestigd aan de Industrieweg 13a te Wormerveer. Met de ontwikkeling van een nieuwe bedrijfslocatie op HoogTij gaat het bedrijf een nieuwe fase in.

Patrick Leering en Guido Hofman, traditiegetrouw gekleed in witte jas en laarzen, hebben gezamenlijk de eerste heipaal de grond in geslagen.

Over HoogTij 

HoogTij is een centraal gelegen locatie met bedrijfskavels in het industriële hart van de Zaanstreek en Metropoolregio Amsterdam. Het gebied is volop in ontwikkeling en er zijn ambitieuze plannen voor verduurzaming en een circulair bedrijfsleven. 

Respect voor het karakteristieke Zaanse landschap 

De plannen voor het nieuwe hoofdkantoor van DecoLegno zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met de gemeente Zaanstad, bouwkundig adviesbureau B22 en Nunc Architecten. Met respect voor de omgeving en de zichtlijnen naar het karakteristieke Zaanse landschap is een gebouw ontworpen dat beantwoordt aan de hedendaagse eisen met betrekking tot duurzaamheid en design.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.