Bos machines
00:47
08-11-2016

Bos Machines haalt productie BMH Windowmaster naar Vianen

Bos Machines haalt de productie van de BMH Windowmaster van Italië naar Nederland. Deze geavanceerde houtbewerkingsmachine voor het vervaardigen van deuren, ramen en kozijnen wordt nu nog in Italië gemaakt. Door de productie in Vianen te doen, is Bos Machines in staat om de complete inrichting van een timmerfabriek vanuit één productiefaciliteit voor zijn rekening te nemen. Bos Machines is hierdoor in staat om klanten efficiënter en sneller te bedienen. De verplaatsing van de fabricage van deze houtbewerkingsmachines levert tien extra technische banen op.

Bos Machines is expert op het gebied van geavanceerde CNC-houtbewerkingsmachines. Naast de BMH Windowmaster CNC bewerkingscentrum (Bos Machines Huismerk), maakt Bos Machines afkortzagen, lijmrobots, chipapplicaties, complete gekoppelde productielijnen, transportsystemen en persinstallaties voor het opsluiten van ramen, deuren en kozijnen. Vanuit Vianen biedt het bedrijf daarnaast technische ondersteuning, onderdelenlevering, service en trainingen.

De afgelopen 26 jaar leverde een Italiaanse partner de BMH Windowmaster. Bos Machines heeft ervoor gekozen de productie over te nemen en te verplaatsen naar Vianen.

“We zijn enorm trots dat we nu timmerfabrieken vanuit een productiefaciliteit compleet kunnen ontzorgen”, zegt Maarten Bos, directeur van Bos Machines. “Bos Machines heeft zijn machines, waaronder de BMH Windowmaster, de laatste jaren sterk doorontwikkeld. Door de toepassing van de nieuwste technologieën bieden deze machines en hoge productiesnelheid, maximaal rendement en hoge betrouwbaarheid. Onze producten staan bekend om hun stabiliteit, bedieningsvriendelijkheid en duurzaamheid. Ook de komende jaren zullen we blijven innoveren om het betere maatwerk te bieden.”

Binnenwerk partners

ClIP top BLUMOTIONexperience center