Platform voor de interieurbouwbranche
Bohle lanceert het nieuwe schuifdeursysteem MasterTrack ST
Net als het MasterTrack-schuifdeursysteem voor het interieur is ook de uitvoering voor de douches indrukwekkend door zijn unieke rustige loop.

Bohle lanceert het nieuwe schuifdeursysteem MasterTrack ST

Na de succesvolle introductie van het MasterTrack FT hightech-schuifdeursysteem (2019) komt Bohle nu met een welkome uitbreiding voor de interieurbouwer. De serie is uitgebreid met een identieke productoplossing voor de  douche: MasterTrack ST. 

Net als het MasterTrack-schuifdeursysteem voor het interieur is ook de uitvoering voor de douches indrukwekkend door zijn unieke rustige loop. Dat komt door de technisch uitgekiende loopwagens en de metalen dempers die zijn uitgerust met een hoogwaardig hydraulisch systeem. De toepassingen zijn veelzijdig: Master Track ST is net zo geschikt voor ruimtebesparende badkamers als voor hele brede douchcabines.

MasterTrack ST in hoekopstelling

Eenvoudig ontwerp voor alle badkamerstijlen

Dankzij het eenvoudige ontwerp van de profielrail past de deur voor hoek-, nis- en vrijstaande doucheoplossingen perfect in de meest uiteenlopende badkamerstijlen. Afhankelijk van de wensen van de klant kan het systeem worden geïnstalleerd met een dorpel of drempelvrij. De smalle opening van slechts 12 mm tussen de schuifdeur en de vaste beglazing minimaliseert waterlekkage.

Naast het hoogwaardige uiterlijk maakt vooral de eenvoudige montage het schuifdeursysteem populair, net zoals dat bij MasterTrack FT het geval is. Zo zijn boorgaten overbodig door het klemmechanisme
en biedt het systeem tegelijkertijd een veilige en stevige houvast dankzij de speciale klemmen. De klem wordt eenvoudig vlak met de rand van de ruit geplaatst. Glasbewerkingen zijn overbodig. Zodra de loopwagen in de rail zit, zijn alle onderdelen vanaf de voorzijde toegankelijk en eenvoudig te verstellen.

Geschikt voor glaspanelen tot 40 kg

De aluminium profielrail is verkrijgbaar in lengtes van 1,20 meter en 2,00 meter en met een mat of (glanzend) gepolijst oppervlak. MasterTrack ST is geschikt voor glaspanelen tot 40 kg met een glasdikte van 8 mm. 

Specificaties van het MasterTrack systeem

MasterTrack FT en MasterTrack St bieden een maximaal comfort bij een minimale montage-inspanning. De gepatenteerde demper en het unieke rolsysteem met revolutionaire bewegingsvrijheid zorgen voor een ongekend comfort. Ook de montage is revolutionair te noemen: met een paar eenvoudige stappen wordt het systeem aan de muur of het plafond gemonteerd. Het is zelfs niet nodig om de plaats van de loopwagens op het glas uit te meten. De technisch geavanceerde loopwagens en de metalen dempers zijn het hart van MasterTrack systeem en vormen samen een optimaal gecoördineerd geheel. 

Nis opstelling

De innovatieve demper in de MasterTrack ST en MasterTrack FT remt de deur zacht en naadloos af in één beweging. De dempers zijn uitgerust met hydrauliek van hoge kwaliteit en dubbelzijdige veergeleiding. Hun interactie is optimaal afgestemd op de respectievelijke gewichtsklasse. Zowel extreem brede als smalle deuren (vanaf 600 mm) worden onafhankelijk van de sluitsnelheid langzaam afgeremd. Het ontwerp van de dempers is in iedere gewichtsklasse gelijk. Het enige verschil zit in de lengte die varieert om de verschillende deurgewichten optimaal af te remmen en te stoppen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.