Platform voor de interieurbouwbranche
Boere: voor de perfecte afwerking op vreemde materialen

Boere: voor de perfecte afwerking op vreemde materialen

Klanten zien Boere als een toonaangevend bedrijf als het gaat om de perfecte schuuroplossing. Waren het van oudsher de traditionele materialen als massief hout en fineer die tot in de finesse op dikte en finish werden geschuurd, tegenwoordig voeren “vreemde” materialen de boventoon. Kunststoffen, composiet en solid surface vragen over het algemeen een intensieve bewerking. Niet alleen moeten deze materialen op dikte worden geschuurd, veelal is ook een hoge finish vereist. Met de hand het materiaal tot de gewenste finish oppoetsen, is een zeer arbeidsintensief proces. Dit kan vele malen gemakkelijker en goedkoper met een breedbandschuurmachine worden gedaan.

Boere heeft intussen al diverse breedbandschuurmachines voor het op maat brengen en afwerken van solid surface geleverd. Ieder product wordt vooraf in de speciaal ingerichte test- en demonstratieruimte intensief getest, zodat het materiaal voor Boere geen geheimen meer heeft. Vervolgens wordt in samenspraak met de klant de juiste, op maat samengestelde breedbandschuurmachine gebouwd. Diverse voorbeelden van bewerkingen van dit type materiaal zullen op de Ligna te zien zijn.

Boere

Verder laat Boere haar expertise zien door twee op maat gemaakte machines te tonen. Was de Sandrite breedbandschuurmachine oorspronkelijk alleen bedoeld voor het schuren van massief hout, nu is deze machine zodanig verder ontwikkeld dat door toepassing van diverse opties deze multifunctioneel inzetbaar is. Uitgevoerd met 2 gesegmenteerde schuurkussens kan onder meer een zeer hoge oppervlaktekwaliteit bij het tussenlakschuren worden bereikt. Met de (gesegmenteerde) schuurkussens kan bovendien ook in één doorgang een hoge finish op gefineerde panelen worden gerealiseerd. Uiteraard is de machine ook geschikt om met de twee kontaktrollen op dikte te schuren. De getoonde machine heeft zelfs een structureerborstelaggregaat, waarmee een eenvoudige structureerbewerking kan worden gedaan.

Ook de structureerborstelmachine Select X-Line is wederom verder ontwikkeld. Moest men voorheen nog de structureerborstels handmatig op diepte instellen, nu gebeurt dat elektromotorisch en bovendien vanaf het bedieningsscherm. Meer instellings- en bedieningsgemak dus. Ook deze machine laat Boere tijdens de Ligna zien.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.