Platform voor de interieurbouwbranche
Blok Plaatmateriaal reorganiseert en breidt magazijn in Beverwijk uit

Blok Plaatmateriaal reorganiseert en breidt magazijn in Beverwijk uit

Het huidige magazijn is onder de loep genomen. De huidige indeling en routing voldoet niet meer aan de wens om beter en efficiënter te werken. Halverwege juli start de herindeling van het magazijn. 

Naast de herindeling heeft Blok Plaatmateriaal een deel van het bestaande pand in gebruik genomen. Aan de achterzijde, links van het pand, wordt er gewerkt aan een volautomatische platenmagazijn, die september dit jaar klaar moet zijn. In 2019 is er in Ede ook al ruimte gemaakt voor een volautomatische platenmagazijn. Door het positieve resultaat komt dezelfde type machine nu ook in Beverwijk te staan. Met de komst van de machine kan Blok Plaatmateriaal nog beter aan de toenemende vraag aan plaatmateriaal voldoen en wordt het picking proces vereenvoudigd. Door de machine ook buiten kantoortijden te laten draaien, stelt het zich in staat een hogere productiviteit te garanderen. Wat resulteert in een efficiëntere werkomgeving. 

De firma Duivestein Techniek in Oss gaat de volledig automatisch platenmagazijn inbouwen. Het platenmagazijn heeft een afmeting van 50 x 20 meter en een werkhoogte van 3 meter. Hierdoor wordt het nieuwe deel van het magazijn optimaal benut. Het automatische platenmagazijn is aangesloten op het orderverwerkingssysteem van Blok Plaatmateriaal waardoor de machine, na opdracht van de operator, orders van klanten klaarzet. 

Blok Plaatmateriaal is in 1981 opgericht in Beverwijk en heeft sinds 2013 een tweede vestiging in Ede. Het bedrijf is uitgegroeid tot een specialist in het leveren en verwerken van decoratief en constructief plaatmateriaal. Zij leveren aan de professionele interieurbouw, project-afbouw en meubelfabrikant. Het assortiment bestaat o.a. uit basisplaten zoals MDF en multiplex. Daarnaast leveren zij HPL van A-merken als Abet Laminati en Formica én fineer van Decospan. Blok Plaatmateriaal streeft naar circulair ondernemen. Met circulair gemelamineerd spaanplaat van Unilin Evola in het assortiment, zetten zij de eerste stap naar een duurzame toekomst. 

Voor klanten in de interieurbouw, meubelmakerijen en project-afbouw heeft Blok Plaatmateriaal een modern machinepark om gespecialiseerde bewerkingen uit te voeren zoals het plakken en persen van HPL, zagen, kanten aanlijmen, boren en cnc-frezen. Dit alles met hoge kwaliteit, zonder poespas, met de vaste hand van de vakman. Voor meer informatie over Blok Plaatmateriaal kunt u terecht op www.blokplaatmateriaal.nl 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.