Platform voor de interieurbouwbranche
Blok Plaatmateriaal Ede presenteert nieuwe showroom

Blok Plaatmateriaal Ede presenteert nieuwe showroom

Blok Plaatmateriaal presenteert, tijdens het openingsevent in Ede, feestelijk haar gloednieuwe showroom. Het is voor de interieurbouw, project-afbouw en meubelfabrikant in deze regio de ideale plek om zelf geïnspireerd te worden of samen met de klant te bezoeken.

In de afgelopen weken is er druk gebouwd aan de showroom, om het op 14 november gereed te krijgen. Door de verbouwing en de komst van het volautomatische platenmagazijn in Ede, eerder dit jaar, kon de showroom simpelweg niet meer ontbreken. Met materialen uit de ruime collectie van Blok Plaatmateriaal is er een showroom ontstaan die functioneel en overzichtelijk is. De laatste designs worden hier tentoongesteld aan iedereen die op zoek is naar plaatmateriaal. Dat maakt een bezoek aan de vestiging Ede de moeite waard om een beeldvorming te creëren en monstermateriaal mee te nemen. De showroom is ruim opgezet en naast de presentatie van de decoren op groot formaat is er gelegenheid voor advies met een specialist van Blok Plaatmateriaal aan de bar.

Blok Plaatmateriaal is in 1981 opgericht in Beverwijk en heeft sinds 2013 een tweede vestiging in Ede. Het bedrijf is uitgegroeid tot een specialist in het leveren en verwerken van decoratief en constructief plaatmateriaal. Zij leveren aan de professionele interieurbouw, project-afbouw en meubelfabrikant. Het assortiment bestaat o.a. uit basisplaten zoals MDF en multiplex. Daarnaast leveren zij HPL van A-merken als Abet Laminati en Formica én fineer van Decospan. Blok Plaatmateriaal streeft naar circulair ondernemen. Met circulair gemelamineerd spaanplaat van Unilin Evola in het assortiment, zetten zij de eerste stap naar een duurzame toekomst.

Voor klanten in de interieurbouw, meubelmakerijen en project-afbouw heeft Blok Plaatmateriaal in Beverwijk een modern machinepark om gespecialiseerde bewerkingen uit te voeren zoals, het plakken en persen van HPL, zagen, kanten aanlijmen, boren en cnc-frezen. Dit alles met hoge kwaliteit, zonder poespas, met de vaste hand van de vakman.

Voor meer informatie over Blok Plaatmateriaal kunt u terecht op www.blokplaatmateriaal.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.