Platform voor de interieurbouwbranche
Bij Ostermann al de nieuwe, passende kanten

Bij Ostermann al de nieuwe, passende kanten

Egger heeft recentelijk zijn nieuwe Decoratieve Collectie 2020-22 gepresenteerd. Door de goede samenwerking is de kantenspecialist Ostermann voortijdig over de nieuwe collectie geïnformeerd en levert nu al bij de eerste uitleveringen van het plaatmateriaal, de perfect passende kanten direct uit voorraad.

Op de EuroShop 2020, die in februari in Düsseldorf plaatsvond, werd de complete collectie voor het eerst aan de markt gepresenteerd. De collectie bestaat, met 229 Euro-decoren, 24 PerfectSense-decoren en 69 werkbladdecoren, bestaat voor ongeveer 30% uit nieuwe decoren. Naast de uni-kleuren vindt men ook talrijke hout- en materiaalreproducties.  De collectie is verdeeld in 9 verschillende trendwerelden: van Pure Nature, Perfect Imperfection, Light Urban, Modern Classic, Future Retro, Black Options, Coloured Monochrome en Metal Fusion tot Matt Emotion. Bij de uni-kleuren vindt men een breed spectrum aan taupe- en grijstinten. Bij de houtdecoren is Eiken zoals gewoonlijk sterk vertegenwoordigd. Gevolgd door naaldhout in natuurlijke tinten of lichte en donkere variaties. Bij de houtdecoren nemen vooral de vintage decoren een speciale plek in. Blikvanger vanuit het perspectief van Ostermann zijn de matte PerfectSense oppervlakken, hieronder bevinden zich naast de uni-kleuren ook 4 marmer en steenreproducties.

Passende kanten bij de Egger collectie

Door de goede samenwerking tussen de beide ondernemingen was Ostermann voortijdig over de nieuwe ontwikkelingen geïnformeerd en kon in de herfst van vorig jaar al beginnen met het koppelen van de passende kant bij de plaat. Hierdoor is voor de keuken-, meubel- en interieurbouwer, bij het verschijnen van het eerste plaatmateriaal op de markt, de passende kant ook al direct uit voorraad leverbaar. Als bijzondere highlight bij de kanten adviseren de experts van Ostermann de Santa Fe Eik vintage, een zeer levendig Eiken decor in used-look of de nieuwe ABS kant Steelbrush Cubanit en natuurlijk de nieuwe kant Levanto Marmor wit, in de trendy optiek van wit marmer.

Kanten vanaf 1 meter

Ostermann levert de kanten bij de nieuwe Egger Decoratieve Collectie 2020-22 zoals gebruikelijk in kleine hoeveelheden, al vanaf 1 meter. De kanten zijn in de breedtes 23, 33, 43 en 100 mm en in de dikte van 1 en 2 mm direct uit voorraad leverbaar. Op verzoek snijdt Ostermann de kanten in elke gewenste breedte tot 100 mm. Voor klanten die kantenband niet met een kantaanlijmmachine willen of kunnen aanbrengen, kan het kantenband van een smeltlijmlaag worden voorzien. Keuken-, meubel- of interieurbouwers, die met de moderne nulvoegtechnologie werken, kunnen de nieuwe kanten uiteraard ook als Laser PO-, Airtec PO-, Infratec PO- of Laser TPU-, Airtec TPU- en Infratec TPU-variant bestellen.

Meer informatie over de nieuwe kanten vindt men via het zoekbegrip „Highlights032020“ op de Ostermann website www.ostermann.eu

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.