Platform voor de interieurbouwbranche
Bij Bruno word je ontvangen in de mooiste interieurs – met Solid Surface uiteraard
Mooi en comfortabel zitten.

Bij Bruno word je ontvangen in de mooiste interieurs – met Solid Surface uiteraard

De food corners bij Bruno staan bekend om hun kwalitatief hoogwaardige en tevens betaalbare kwaliteit eten en zijn nog bekender om hun ambiance. Laat de basis van die uitstraling nou van Nederlandse bodem komen…

Henk Bone, eigenaar van Bone Interieurwerken/Bone Solid vertelt: “Het Bruno concept vinden we bij zo’n 25 tankstations, in een straal van circa 25 km rondom Hasselt, waar het hoofdkantoor zit. Met hun Italiaanse roots zal het niemand verbazen dat uitgerekend de pizza bij Bruno een hit is. De foodcorners bij deze vestigingen werken allen volgens hetzelfde kwaliteitsconcept. Er is maar één ding verschillend per Bruno: het interieur…”

Detail van de counter met de uit het zicht gewerkte sfeerverlichting.

Solid Surface in ieder interieur

Verantwoordelijk voor de diversiteit in interieurontwerpen bij Bruno is interieur-architect Studio 5802 uit Venray. First Impression Projects (F.I.P.)  en Bone Interieurwerken zijn vaste partner van Bruno voor het realiseren van de inrichting van hun eetgelegenheden en werken samen met Studio 5802, om ieder interieur karaktervol tot uitdrukking te laten komen.

Indirecte sfeerverlichting.

Voor Bruno is het een voorwaarde dat deze interieurs worden gebouwd met hoogwaardige materialen. Wij hebben zelf voorgesteld om in elk interieur op cruciale plaatsen Solid Surface toe te passen. Dat had meerdere redenen: allereerst natuurlijk vanwege de enorm goede hygiënische eigenschappen, die perfect passen bij een horecaonderneming. Daarnaast telt de hoge mate van slijtvastheid en krasbestendigheid mee… Bruno weet zich verzekerd van een langdurig mooi blijven van de inrichten. En heel belangrijk: Solid Surface biedt ongekende mogelijkheden in design, door de vormvrijheid van het materiaal, met behoud van alle functionaliteit.”

De counter, op de achtergrond de pizza oven.

Welkom in Zonhoven

Vanwege het feit dat Solid Surface zich goed laat bewerken zijn er ook materiaalcombinaties mogelijk die een spannend effect opleveren. 

Henk licht toe: “Onlangs hebben we Bruno Zonhoven mogen doen. Daar hebben we Solid Surface geleverd met ingelegde melamineplaat, met fineerdecor. Schitterend om te zien, zo bestendig als het maar kan. Nogmaals, werken met Solid Surface is voor de horecaondernemer een zegen. Het materiaal is ondoordringbaar, daardoor enorm hygiënisch en makkelijk schoon te maken. De slijtvastheid en krasbestendigheid maakt Solid Surface waardevol voor Bruno. Het goede eten en het mooie interieur staan symbool voor hun gastvrijheid. Men heeft managers rondlopen die ervoor zorgen dat iedereen die binnenloopt dezelfde kwalitatief hoogwaardige ervaring krijgt. Het is er schoon, netjes en gezellig. Dat betekent ook dat wij in de houding springen als er een schade gemeld wordt aan door ons geleverde interieurdelen.”

Niet alleen het restaurant maar ook de shop ademt de luxe sfeer uit.

Krachtige samenwerking

Henk is blij met de krachtige samenwerking tussen Studio 5802, First Impression Projects (F.I.P.) en Bone Interieurwerken.

“De interieurs die we realiseren maken waar wat Bruno aan de klant belooft. Het is een voortdurend proces met 25 Bruno’s. In 2022 mogen we de grootste tot nu toe maken, in Pelt. Er zijn echter ook oudere Bruno’s die weer aan een opfrisbeurt toe zijn. En het allernieuwste? Dat zijn de Bruno vestigingen waar we nu mee bezig zijn, bij de NBS-stations. Bruno verzorgt de inwendige mens, welk vervoermiddel je ook kiest.”   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.