Platform voor de interieurbouwbranche
Bewegingsvrijheid, stretch en comfort

Bewegingsvrijheid, stretch en comfort

MASCOT® ACCELERATE is een zeer uitgebreide kledingcollectie met meer dan 70 producten in zes verschillende kleurencombinaties, waar kwaliteit, bewegingsvrijheid en duurzaam materiaal de grootste focus heeft. De keuze is groot, en er zijn functies en kleuren voor vele branches – waaronder de interieur- en standbouw.

De MASCOT® ACCELERATE-collectie is ontwikkeld in samenwerking met en getest door medewerkers van Audi Sport. Accelereren betekent ‘steeds sneller gaan’. Een begrip dat richting het bedrijfsleven vertaald kan worden als excelleren: zich onderscheiden, beter zijn dan anderen.

Personaliseer met mix & match

Er is een volledige collectie voor zowel mannen als vrouwen – met broeken en rokken voor vrouwen in maar liefst twee verschillende pasvormen. Individuele medewerkers kunnen zelf een keuze maken die past bij hun eigen voorkeuren of werksituatie, en blijven zo toch voldoen aan de gemeenschappelijke beeldvormende uitstraling op de werkplek.

Een broek voor elke situatie

100% stretchstof met rek in vier richtingen en licht materiaal worden volop gebruikt in de collectie. Op sommige broeken zijn de kniezakken voorzien van de slijtsterke CORDURA®-vezel, met een effectieve ventilatie, wat een voordeel is voor de interieur- en standbouw.

Eén van de bestsellers is stoftype 311, die elastisch is in alle richtingen, en daardoor een unieke bewegingsvrijheid biedt. Daarnaast combineert de multifunctionele stretchstof een laag gewicht met een zeer hoge slijtvastheid en is ook nog eens waterafstotend. Voor industrieel wassen raden we producten met stofkwaliteit 511 aan, met ultieme stretch-eigenschappen in alle richtingen.

Naast het personaliseren van de kleding met betrekking tot kleuren en materialen, kunt u ook uw bedrijfsnaam en logo op de kleding laten bedrukken of borduren.

Over Mascot International A/S

Mascot International A/S is een Deens bedrijf met eigen CSR-gecertificeerde fabrieken in Laos en Vietnam. MASCOT heeft één van Europa’s grootste magazijnen voor werkkleding. Meer dan 4,8 miljoen producten – verdeeld over 32 000 artikelnummers – liggen klaar voor verzending.

De verkoop loopt uitsluitend via dealers met klanten in de bouw, handwerk, transport, logistiek en industrie. Als wereldwijd textielbedrijf dragen wij een grote verantwoordelijkheid voor de veiligheid van mensen en milieu, zowel op productielocaties als in de rest van de toeleveringsketen. Die verantwoordelijkheid nemen wij uiteraard.  

 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.