ostermann betonkante
01:12
22-11-2016

Betondecor kantenband van Ostermann

Beton – het natuurlijke bouwmateriaal uit cement, zand, grind en water – geeft een interieur meteen een industriële, minimalistische en tijdloze uitstraling. De verscheidenheid van kleuren en het bijzonder gevoel maken het materiaal ook als meubeloppervlakken attractief. Redenen genoeg voor Ostermann, het brede assortiment aan kanten met betondecor kantenband verder uit te bouwen.

Van Pfleiderer via Abet en Egger tot aan Formica en Swiss Krono, vele plaatfabrikanten hebben oppervlakken met betondecoren in hun assortiment en een blik op de nieuwe collectie 2017 laat vandaag al zien, dat deze trend verder gaat. Daarnaast is er in de markt een reeks van betonimitaties, die ook voor de meubelbouw geschikt zijn. Voor de perfecte afwerking van de kanten heeft Ostermann nieuwe ABS kantenband met betondecor in het assortiment opgenomen. Waarvan er nog meer zullen volgen.

ostermann_pf_betonkante_mitbeton

Waarom deze diversiteit?
Beton bestaat altijd uit natuurlijke ingrediënten, zoals cement, zand, grind en water. Afhankelijke van de gewenste materiaaleigenschappen onderscheidt het beton zich in de samenstelling en daarmee ook in zijn kleur. Verder is de structuur van de betonoppervlakte afhankelijk van het oppervlakte van de gietvorm en de verdere verwerking. Wie in de Ostermann Online-Shop naar beton kantenband zoekt, vindt talrijke kanten met verschillende kleuren en oppervlakken.

Continu nieuwe decoren
Naast verschillende effen kanten, zoals bij ABS kantenband “betongrijs miniperl” of “betongrijs hoogglanzend” zijn het vooral fantasie decoren, die het bereik van betonoppervlakken afdekken. Hier vindt de Ostermann klant verschillende kleurnuances van “beton wit” naar “licht”, “natuur” tot “donker” en ook decorvariaties met kleurschakeringen en optische effecten, zoals schuren, krassen of schijnbare verhogingen. Als kantenspecialist en partner van de meubel-, keuken- en interieurbouw is Ostermann daarnaast permanent bezig om bij nieuwe oppervlakken het passende kantenassortiment uit te breiden.

De Ostermann kantenspecialisten verheugen zich op uw aanvraag!
U heeft bij het door u gewenste betondecor nog niet de passende kant gevonden? Vaak loont in dit geval een navraag bij de Ostermann kantenspecialisten. Want onder de meer dan 300 Ostermann ABS kanten met fantasiedecor, bevinden zich talrijke steendecoren, die niet uitdrukkelijk het woord “beton” dragen, maar die optisch uitstekend bij betonoppervlakken passen. De Ostermann specialisten adviseren u graag.

Meer informatie kunt u vinden in de Ostermann Online Shop via www.ostermann.eu

Binnenwerk partners

rian van ee-haandrikman