Diamant-zaagblad
00:56
31-01-2018

Beter zagen – in systeem

Het nieuwe Diamant-zaagblad voor de invalcirkelzagen TS 55 R en TSC 55

Volgens het motto „Beter in Systeem! – perfect tot in het detail“ biedt Festool met het nieuwe Diamant-zaagblad een nieuwe probleemoplosser voor alle cement- en vezelgebonden platen.

Snellere, betere zaagsneden en een extreem lange standtijd
Want pas als het zaagblad net zo goed is als de machine, ontstaat de perfecte zaagsnede. Om die reden investeert Festool niet alleen veel tijd in de ontwikkeling van pendelkap-, afkort- en tafelcirkelzagen, maar ook in de kwaliteit van de zaagbladen. Het stamblad wordt door middel van lasertechniek uit hoogwaardig staal geproduceerd. Zo zijn de zaagbladen precies, robuust en sterk en zijn ze zelfs bestand tegen de zwaarste omstandigheden.

Speciaal voor cement- en vezelgebonden platen
Met het nieuwe diamant-zaagblad wordt het zagen van bouwmateriaalplaten, cement- en vezelgebonden platen bijzonder makkelijk gemaakt. Pluspunten van het nieuwe zaagblad zijn vooral de hoge zaagkwaliteit in combinatie met een lange levensduur in vergelijking met hardmetalen standaardzaagbladen. Festool heeft het nieuwe diamantzaagblad voor de invalcirkelzagen TS 55 R en TSC 55 ontworpen. In combinatie met de geleiderails kunnen snel exacte zaagsneden worden gemaakt. Het zaagblad beschikt over vier tanden en overtuigt met een laag geluidsniveau en een snelle zaagvoortgang. Al met al betekent dit minder kosten, minder belasting – en vooral optimale en zuivere zaagsneden. Nu we het toch over zuiver hebben: Voor gezonder werken met minimale stofontwikkeling wordt tijdens het zagen het gebruik van een stofzuiger aangeraden. Het nieuwe diamant-zaagblad is vanaf januari 2018 leverbaar en is tevens TNO goedgekeurd i.c.m. de afdekking op de zaagmachine – meer informatie vindt u op www.festool.nl/stofvrij

Technische gegevens diamant-zaagblad
Diameter zaagblad     160 mm
Asgat-Ø                         20 mm
Zaagbreedte                 2,2 mm
Stambladdikte             1,6 mm
Spaanhoek                    – 5 °
Tandvorm                     F
Aantal tanden              4

Diamant-zaagblad

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.

Binnenwerk partners

DecoLegnoShinnoki