Platform voor de interieurbouwbranche
Betaalbare stofafzuiging voor gezondere werkomgeving
PCK Perslucht gereinigde sluisfilter bij Brentjens in Haelen.

Betaalbare stofafzuiging voor gezondere werkomgeving

Een nieuw hoofdstuk in Udenhout

De industrie voor houtbewerking is volop in ontwikkeling. Bedrijven streven voortdurend naar verbetering om hun klanten beter van dienst te kunnen zijn. Een bedrijf dat de nadruk legt op efficiëntie, duurzaamheid en klantgerichte oplossingen is PCK industriële stofafzuiging. Met de recente verhuizing naar een nieuwe locatie in Udenhout en een breed scala aan installaties, producten en diensten, is PCK klaar om de industrie naar een hoger niveau te tillen.

Onlangs verhuisde PCK naar de nieuwe locatie in Udenhout om ruimte te bieden aan hun groeiende activiteiten. Deze nieuwe, beter ingerichte werkplek stelt het bedrijf in staat om hun klanten nog beter van dienst te zijn. De organisatie heeft een lange geschiedenis als fabrikant van hoogwaardige industriële stofafzuiging en biedt ook rechtstreeks totale projecten aan voor eindklanten. Of het nu gaat om kleine, grotere filterinstallaties of het complete leidingwerk, PCK ontzorgt klanten van A tot Z. Dit doen ze vanuit hun vestiging in het zuiden van Nederland. Door hun landelijke dekking bedienen ze klanten door heel Nederland en in het noorden van België.

Sluisfilter met cascade regeling bij Holman trappen in Kaatsheuvel.

Een breed productaanbod

PCK biedt diverse installaties aan, variërend van binnenunits met een capaciteit tot 8000 m³, zoals de VacuPack-serie met trilreiniging of de VacuJet-serie met persluchtreiniging, tot buiten opgestelde filterinstallaties met een capaciteit van 10.000 m³/h tot 80.000 m³/h. Voor grotere capaciteit heeft PCK meerdere uitvoeringen in sluis- of kettingfilters beschikbaar. Deze systemen zijn voorzien van een geavanceerde cascade-regeling, die ventilatoren automatisch in- of uitschakelt op basis van de systeembehoefte, wat leidt tot aanzienlijke verbeteringen in energie-efficiëntie en prestaties.

Hiernaast richt PCK zich op het leveren van efficiënte oplossingen met gunstige prijs-kwaliteitverhoudingen. Wat vooral interessant is voor bedrijven die op zoek zijn naar kosteneffectieve oplossingen, zonder concessies te doen aan kwaliteit. Tot slot kan men terecht bij PCK voor losse onderdelen en advies.

Expertise in de vorm van O2 Audit

Bij PCK staat het belang van gezonde medewerkers hoog op de agenda. Omdat ze in het werkveld stofafzuigingen tegenkomen die niet optimaal werken of niet meer aan de geldende eisen voldoen, bieden ze een O2 Audit aan. Hierbij wordt de luchtsnelheid, efficiëntie, continuïteit beoordeeld. Een inspectierapport in de vorm van een meetrapportage laat achteraf eventuele suggesties voor verbeteringen zien.

Innovatie en toewijding

Uit hun aanpak blijkt dat PCK innovatief, duurzaam en klantgericht werkt. Ze begrijpen dat stofafzuiging niet alleen bijdraagt aan een gezondere werkomgeving, maar ook de levensduur van de machines verlengt. Brandbeveiliging is hierbij erg belangrijk. Hun veelzijdige installaties en het vermogen om maatwerkoplossingen te bieden, maken PCK tot een waardevolle partner voor kleine en grotere houtbewerkers in heel Nederland.

Frank van Maasakkers, Operationeel directeur bij PCK beaamt dit: “Onze missie is om samen met onze klanten een gezonde en energie-efficiënte omgeving te creëren waarin mens en machine optimaal kunnen werken. We streven ernaar onze klanten zoveel mogelijk te ontzorgen tijdens het projectmatig oplossen van hun specifieke wensen.”

Sluisfilter met cascade regeling bij Holman trappen in Kaatsheuvel.

Samenwerking 

Mocht je overwegen om je stofafzuigingssysteem te vervangen of verbeteren, vraag dan eenvoudig een O2 Audit aan via de website van PCK. Met hun expertise en uitgebreide assortiment aan installaties draagt het bedrijf bij aan een gezonde en efficiënte werkomgeving voor jou en je team.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.