Platform voor de interieurbouwbranche
Bestelapp Van Hoecke valt in de prijzen!

Bestelapp Van Hoecke valt in de prijzen!

De smartphone is al lang niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Dat heeft Van Hoecke uit Sint-Niklaas (B) goed begrepen. De distributeur in meubelbeslag bracht dan ook een handige app op de markt die haar klanten helpt om in geen tijd hun bestellingen te plaatsen. Die innovatieve manier van dienstverlening werd onlangs door FeWeb bekroond met de mooie titel ‘Application of the Year’.

Bestellen door te scannen

Enkele jaren geleden, lanceerde Van Hoecke al een vernieuwde website met een uitgebreide en gebruiksvriendelijke webshop. Met de Van Hoecke app die begin dit jaar gelanceerd werd, ging het bedrijf nog een stap verder om het bestelproces te vereenvoudigen. Zo werd de smartphone meteen hét bestelmiddel bij uitstek. Eenvoudig herbestellen van stockproducten of voorgemonteerde lades door de barcode te scannen, het melden van schadegevallen, … De klant hoeft er enkel maar de smartphone voor boven te halen. Door eenvoudigweg de Blum barcode of QR-code van de lade te scannen, worden de producten automatisch toegevoegd aan de online winkelkar.

Samen met het digitale agentschap Intracto werd de Progressive Web App ontwikkeld. Die maakt gebruik van een mobiele browser, het is dus niet nodig om hem te downloaden in de App/play store. Het grote voordeel daarbij is dat je steeds aan de slag kan met de laatste versie van de app zonder daarvoor de updates in de gaten te moeten houden. Om te starten surf je gewoon met je mobiel toestel naar https://app.vanhoecke.be.

De nieuwe app is een extra mogelijkheid voor de klanten om op een laagdrempelige manier hun bestelling te kunnen plaatsen. Bovendien laat het Van Hoecke toe om zijn digital order intake te verhogen. Dat geeft de klantendienst dan weer meer tijd om service op maat te kunnen bieden aan hun klanten.

Begin december ontvingen Intracto en Van Hoecke van FeWeb (de federatie voor Webbedrijven) de ‘Application of the Year’ award. De FeWeb Excellence Awards gelden als de referentie voor digitale expertise op het vlak van webbuilding, e-commerce en digitale Marketing. Een mooie
bekroning van een fijne samenwerking en hét bewijs dat inzetten op digitale services ook voor B2B bedrijven de toekomst is!  


OVER VAN HOECKE

Het Belgische familiebedrijf Van Hoecke uit Sint-Niklaas is sinds 1967 een partner voor de meubelindustrie. Als verdeler van scharnieren, klapdeursystemen en ladesystemen van het Oostenrijkse merk Blum aan keuken- en interieurbouwers in de Benelux, is het al jaren marktleider. Daarnaast creëerden ze met ORGALUX een eigen merk van lade-indelingen en keukenhulpjes.
Sinds 2014 brengt Van Hoecke onder het merk TA’OR een eigen, industrieel vervaardigd, houten ladesysteem op de markt. Met de eigen merken kijkt Van Hoecke ook verder dan de grenzen van Benelux en voert het reeds uit naar Zwitserland, Frankrijk, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Israël. Dankzij de inzet van 250 enthousiaste medewerkers en lopende investeringen in technologie en automatisering groeit het bedrijf jaar na jaar.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.