Platform voor de interieurbouwbranche
Bestaande klanten terugzien en nieuwe ontmoeten
“Aan onze werkbank gaven we bezoekers een demonstratie van die nieuwigheden”, zegt verkoopdirecteur Martin de Zwart.

Bestaande klanten terugzien en nieuwe ontmoeten

Voor pgb-Europe is Nederland al gekend terrein. Een team van vijf salesverantwoordelijken bedient er, onder leiding van verkoopdirecteur Martin de Zwart, de professionele interieurbouwer. “Het was fijn om na enkele jaren terug aanwezig te zijn op HoutPro+, voor nieuwe ontmoetingen en bestaande gezichten”, blikt de Zwart terug.

Pgb-Europe is specialist in bevestigingsmaterialen. Voor HoutPro+ legde het bedrijf de focus uiteraard op zijn oplossingen voor hout. Onder meer de nieuwste schroeven stonden er in de kijker. 

Ook om terrassen te leggen biedt pgb-Europe verschillende oplossingen.

“Aan onze werkbank gaven we bezoekers een demonstratie van die nieuwigheden”, zegt de verkoopdirecteur van Nederland. “Het werd een heel gezellige editie. Na vijf jaar konden we op HoutPro+ opnieuw netwerken. Het was de ideale gelegenheid om vaste klanten terug te zien. Tegelijk vonden heel wat andere professionals de weg naar ons merk. Gedurende vier dagen verzamelden we heel wat leads. De komende maanden gaan we de mogelijke partnerships met deze bedrijven verder onderzoeken en opstarten.”

Volledig salesteam tot je dienst

Vier dagen lang was het complete Nederlandse salesteam op post in ’s-Her-
togenbosch. De vertegenwoordigers trokken zelf ook de beurs rond om contacten uit te wisselen en bij te blijven met de nieuwigheden in de sector. 

De Zwart: “Op HoutPro+ brachten we natuurlijk onze houtgerelateerde bevestigingsmaterialen en -systemen mee, maar ons aanbod is veel breder. Binnenkort tonen we dat ook op de Bouwbeurs in Utrecht. Daar zal onze stand nog een stuk groter zijn, met een ruime werkbank en een eigen bar. De ideale plek om onze oplossingen te bekijken, te testen en te bespreken. Daarnaast is er tijd en ruimte voor een informeel gesprek en om elkaar beter te leren kennen. We hopen daar opnieuw een deel van onze vaste klanten terug te zien en opnieuw andere mensen te ontmoeten.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.