Platform voor de interieurbouwbranche
Beslagspecialist Hettich presenteert tijdens Interzum 2023 de weg naar succes

Beslagspecialist Hettich presenteert tijdens Interzum 2023 de weg naar succes

Succes is het resultaat van optimale samenwerking. Daarom presenteert Hettich tijdens Interzum 2023 een toekomstgericht aanbod waarbij een complete samenwerking centraal staat. Tevens biedt deze beslagspecialist de nodige inspiratie op het gebied van innovatieve meubels en branchespecifieke oplossingen.

Het absolute hoogtepunt is de productpremière van een spectaculair beslag dat voor veel dynamiek zal zorgen in hoogwaardige meubelprogramma’s. Ten slotte is er nog de nodige aandacht voor duurzaamheid. Want voor de eerste keer in de historie van deze beurs de Hettich-stand door een extern bureau als volledig CO2-neutraal gecertificeerd.

Hettich biedt alles wat klanten nodig hebben om succesvol te zijn. Op de beursstand – in hal 8.1, stand C31/B40-  kunnen bezoekers kennismaken met het brede scala aan mogelijkheden, de innovatiekracht en het hoge niveau van de beslagfabrikant.

Veranderende woon- en werkwensen

Het team van Hettich geeft concrete antwoorden op de vraag hoe de meubelindustrie, de handel en de vakhandel kunnen inspelen op de veranderende woon- en werkwensen van de gebruikers. De megatrends individualisering, verstedelijking, het nieuwe werken, digitalisering en duurzaamheid zorgen deze ontwikkelingen – en niet alleen met betrekking tot nieuwe meubel- en inrichtingsconcepten. Door het gebrek aan specialisten worden eenvoudige en efficiënte processen in de productie en montage steeds belangrijker. Hettich loopt voorop in de digitalisering van zijn diensten en verwerkingstechnologie. Daarom zal het oplossingen tijdens de beurs verder beargumenteren.  

It’s all in Hettich

Met de merkcampagne ‘It’s all in Hettich’ benadrukt de beslagfabrikant zijn belofte om alles te bieden wat nodig is om succesvol te zijn in de meubelindustrie. Hettich is de juiste partner voor de uitdagingen van de toekomst. Daarom ontwikkelt Hettich zijn oplossingen consequent vanuit het perspectief van de gebruiker. Daarbij heeft het oog voor de toekomst en blijft het tevens nieuwsgierig, transparant en moedig. Hettich is ervan overtuigd dat deze oplossingen alleen zijn te realiseren door een hechte samenwerking tussen alle betrokkenen. Daarom is het bereid om kennis en ervaringen te delen. Tijdens Interzum 2023 nodigt het bezoekers uit om te ontdekken wat het zelf te bieden heeft.

Innovatief

Alle bezoekers van de Hettich-stand krijgen informatie over een uniek nieuw beslag, Novisys,  dat in de toekomst belangrijk is voor exclusieve meubelprogramma’s. Hettich denkt innovatief en presenteert een speciaal voor de meubelindustrie ontwikkelde scharnier waarbij extra aandacht is voor de demping in meubeldeuren. Met Novisys onderstreept Hettich het feit dat duurzaamheid voortaan een nog belangrijkere rol gaat spelen bij de productontwikkeling.

Bron van inspiratie

Alle meubelexposities op de Hettich-stand vormen een bron van inspiratie voor nieuwe producttoepassingen, aantrekkelijke meubelideeën plus trendy ruimte- en inrichtingsoplossingen. Op de nieuwe website ‘roominspirations’ zijn praktijkvoorbeelden te zien van individuele woonomgevingen. In zowel de diverse thema-appartementen als de showroom New Work zijn de meubelconcepten online in 3D te bekijken. Tevens is er de mogelijkheid om deze na te bouwen. Hettich zorgt daarbij voor de benodigde CAD-gegevens, verwerkingsinformatie en afbeeldingen. Daarbij daagt het bezoekers van de website uit om de ideeën van Hettich naar een hoger niveau te tillen.

Maar er is meer te zien tijdens Interzum 2023.Bij de moderne kantoor- en thuiswerkplekken gaat het om welzijn, gezelligheid, ergonomie en multifunctionaliteit. De nieuwe, in hoogte verstelbare Steelforce tafelonderstellen van Hettich spelen daarbij een belangrijke rol.

Exclusief ladesysteem

Dankzij AvoriTech kunnen klanten tevens beschikken over een exclusief ladesysteem met een 8 millimeter frame. Ideaal voor traditionele keuken- en meubelprogramma’s van de hoogste kwaliteit. Het ladesysteem AvanTech YOU blijkt een succesfactor te zijn, die indruk maakt dankzij zijn eenvoudige en veelzijdige toepassingsmogelijkheden. Niet alleen in materiaal en kleur, maar ook met licht. En als het om trends gaat, mag de buitenkeuken niet ontbreken. Hettich heeft onder andere met Veosys een weerbestendig beslagsysteem ontwikkeld. Daarmee laat het zien hoe keukencomfort er in de buitenruimte uitziet.

Wie niet in de gelegenheid is om Interzum 2023 en de Hettich-stand te bezoeken , heeft de mogelijkheid om de nieuwe website ‘roominspirations’ te bekijken.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.