Platform voor de interieurbouwbranche
BerryAlloc Nederland bouwt verder op succes

BerryAlloc Nederland bouwt verder op succes

Vloerenproducent BerryAlloc scoort met inspirerende beurzen en events, met vernieuwde collecties en productlanceringen en met extra brand corners in Nederland. De nieuwigheden die de voorbije maanden werden voorgesteld, zijn een waar succes: van high pressure floors en laminaat tot PVC-vloeren met DreamClick-systeem en de handige Floorfit-tool. Ook de komende maanden hebben veel moois in petto: de nieuwe laminaatcollectie wordt binnenkort gelanceerd, er volgen tal van beursdeelnames en events, samenwerkingen met influencers en beroepsverenigingen en er is ambitie om het aantal brand corners fors uit te breiden.

Kleine terugblik op 2022: dealerevent, beurzen en lanceringen

In juni ’22 verzamelden de Nederlandse verdelers in Valkenburg voor een eerste dealer-event. In september en oktober stonden de BerryAlloc-vloerspecialisten op Interieur Collectie Dagen en Vt Wonen&design beurs: twee succesvolle beurzen waar geïnteresseerde b2b- en b2c-bezoekers over de vloer kwamen voor advies en informatie, maar ook voor gratis stalen en kortingvouchers. De standen toonden er deze belangrijkste nieuwigheden:

High pressure floors: deze sterkste vloeren ter wereld waren de grootste blikvanger, met vernieuwde collecties van Original, Grand Avenue en Grand Majestic – waarbij die laatste twee collecties tot de favorieten behoren dankzij hun extra lange (en brede) planken.

Laminaat: van de unieke visgraat-laminaatcollectie Chateau tot de 100% waterbestendige Ocean+ collectie.

PVC-vloeren: met hét innovatieve DreamClick-systeem voor een snelle en makkelijke installatie, beschikbaar op Pure (de stilste vloercollectie)

Floorfit-tool: een handige online tool waarmee je iedere BerryAlloc-vloer snel visualiseert in je eigen ruimte of een standaard voorbeeldkamer.

Om naar uit te kijken: nieuw laminaatassortiment en meer events

Deze lente lanceert BerryAlloc haar nieuwe laminaatcollectie. Het assortiment is volledig vernieuwd, geoptimaliseerd en vereenvoudigd. Lees: de beste en mooiste designs met een brede keuze aan functionaliteiten en plankformaten. De officiële lancering staat gepland in april-mei. Je hoort er dus alles over tijdens de Flanders Flooring Days, van 22 t.e.m. 25 mei 2023: dan zetten de BerryAlloc-showrooms en -productiesites hun deuren open voor bezoek – bovendien voorziet het Nederlandse team een boeiend dag- en avondprogramma voor de Nederlandse verdelers en pers. Daarnaast is BerryAlloc opnieuw te vinden op de b2b- en b2c-beurzen Interieur Collectie Dagen en Vt Wonen&Design beurs: respectievelijk van 24 t/m 26 september en van 3 t/m 8 oktober 2023.

Zevenentwintig brand corners … and counting

Nederland stijgt van vijftien naar maar liefst zevenentwintig brand corners, en heeft de ambitie om er nog tiental bij te doen in 2023. Brand corners verkopen het volledige BerryAlloc-assortiment en worden hiervoor ondersteund door BerryAlloc: van service en marketing tot acties en promoties. In 2023 loopt bijvoorbeeld de ‘Vloer van de maand’-actie, waarbij elke maand speciale actievoorwaarden gelden op een specifieke collectie (zoals gratis ondervloer, gratis 1 m² per aankoop van 10m², etc.).

Deze vloerspecialisten mogen zich momenteel BerryAlloc-ambassador noemen: PVC Vloerenconcurrent in Zwaag, Planck in Purmerend, Vloerloods in Kampen, Maxima Vloer en Raam in Haarlem, Laminaat en Parket in Alkmaar, Amsterdam, Almere, Utrecht, Den Haag, Leiderdorp, Apeldoorn en Sliedrecht, Esco in Zoetermeer en Breda, Euro-Floor in Utrecht, Eemland in Amersfoort, Weijers Vloerenwinkel.nl in Rotterdam-Hoogvliet, Laminaat XXL in Schelluinen, Mega vloeren centrum in Culemborg, Bestfloors in Beuningen, Uw Woninginrichting in Kruiningen, Cibo Vloeren in Breda, Actie laminaat in Eindhoven, Sampers Bouw BV in Blerick, Vloerenclub in Assen, Multivloer in Emmen en Vloerenmarkt in Nunhem.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.