Platform voor de interieurbouwbranche
Beroerde tijden, maar tevens ook tijd voor bezinning, Hoop en opportuniteiten voor later

Beroerde tijden, maar tevens ook tijd voor bezinning, Hoop en opportuniteiten voor later

Met z’n allen -worldwide- beleven we bijzonder uitdagende tijden. Echter, wanneer je de situatie op globale wijze op de voet volgt, merk je dat het epicentrum in China, meer bepaald in de provincie Hubei, stilaan uit het dal komt. Gelukkig maar. In Europa zijn wij er momenteel middenin, doch er wordt algemeen aangenomen dat we “back to – more or less – normal” zullen zijn tegen deze zomer. Dat deze crisis voor een economische setback zal gezorgd hebben, is een open deur intrappen. Om het enkel bij evenementen te houden, al deze in het voorjaar werden geannuleerd. Beurzen daarentegen niet: deze werden enkel verplaatst naar een latere datum !

Licht in de duisternis

Gelukkig vindt de HoutPro+ in het najaar… heel laat in het najaar plaats: 7 maand van nu.

Elke setback houdt ook een positieve kant in en voor de HoutPro+ zijn dit de voordelen:

Het relatieve (door de overheid opgelegde) isolement in het voorjaar en dito mindere verkoop zal in het najaar (deels) goedgemaakt kunnen worden, want “ timing is everything”. Immers, onze mooie beurs vindt slechts om de 3 jaar plaats en, deze editie, bovendien op het juiste ogenblik: net op het moment dat mensen elkaar opnieuw “in levende lijve” kunnen gaan ontmoeten, van gedachten kunnen wisselen, zich informeren, investeringen plannen of concretiseren, kortom ook terug sociaal met elkaar om kunnen gaan. Als dit nu net niet is waar het concreet om gaat? Face to face, als mensen onderling. Eindelijk, verademend!

Intussen werken wij onverwijld verder (inmiddels al 180 standhouders !) en komen er nog talrijke nieuwe aanvragen tot deelname binnen. Ook nemen diverse samenwerkingsverbanden meer en meer vaste gestalte, zoals recent o.a. met de Gilde van Parket plaatsers en Broeinest.

Samen komen we eruit, samen worden we er op termijn sterker van: Tot op de beursvloer van onze mooie HoutPro+

De HoutPro+ Organisatie Team

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.