Platform voor de interieurbouwbranche
Bekende architecten ontwerpen Olivari-deurkrukken
Als alternatief voor de rozet, is een smal horizontaal schild ontwikkeld. Ontwerp: Rem Koolhaas.

Bekende architecten ontwerpen Olivari-deurkrukken

Het zijn strakke en toch sierlijke modellen in de populaire kleuren antraciet mat, brons mat en rvs mat. Als exclusieve leverancier voor de Benelux presenteert Intersteel deze deurkrukken met gepaste trots.

Bij de deurkrukken zijn bijpassende ronde of vierkante rozetten ontworpen. Ontwerp: Rem Koolhaas.

Een echte evolutie in design

Bij de deurkrukken zijn bijpassende ronde of vierkante rozetten ontworpen. Als alternatief voor de rozet, is een smal horizontaal schild ontwikkeld, dat fungeert als achtergrond of als verlenging van de deurkruk, waardoor het één geïntegreerd geheel lijkt. Deze horizontale schilden zijn in rechthoekige of ovale versie beschikbaar en mogen gezien worden als een echte evolutie in design.

Zoals het de Italianen betaamt, wordt er met passie gewerkt aan deurkrukken waarin de emotie van de ontwerper tot uiting komt.

Rem Koolhaas noemt de door hem ontworpen ABC-deurkruk: “Het is een archetypische handgreep die voortkomt uit de eenvoud van het vierkante gedeelte.” De fraaie vormgeving, de subtiele details, en de hoogwaardige kwaliteit kenmerken ook de andere nieuwe Olivari-deurkrukken op rozet, zoals de Lugano, de Milano en de Diva. Deze zijn ook door architecten ontworpen die hun sporen ruimschoots hebben verdiend, zoals Antonio Citterio, Carlo Colombo en Luca Casini. Zowel de deurkrukken op schild als de deurkrukken op rozet zijn gemaakt van messing met een ijzersterke PVD-coating.

Over Olivari en Intersteel

Al meer dan 100 jaar maakt het Italiaanse designmerk Olivari het interieur fraaier, met exclusief ontworpen deurkrukken.Zoals het de Italianen betaamt, wordt er met passie gewerkt aan deurkrukken waarin de emotie van de ontwerper tot uiting komt. Intersteel herkent zichzelf in deze passie en voelt zich verbonden met Olivari. Het is een reden voor beide bedrijven om een samenwerkingsverband aan te gaan, Intersteel mag zich exclusief distributeur voor de Benelux noemen van dit schitterende merk. 

Met een eigen fabriek in Italië weet Olivari zelfs de meest veeleisende architect een knieval te laten maken voor het design. De exclusieve deurkrukken worden dan ook ontworpen door internationaal toonaangevend ontwerpers uit diverse landen. Voor elk interieur is er een passende Olivari deurkruk, altijd in de hoogste kwaliteit, verkrijgbaar in diverse kleuren. Overal ter wereld vinden Olivari deurkrukken hun weg naar de meest prestigieuze projecten. Met Intersteel weet Olivari zich verzekerd van een distributeur die begrijpt met welke bezieling deze deurkrukken ontworpen en gemaakt worden.

Over Intersteel

Intersteel is fabrikant van stijlvol deur- en raambeslag met bijbehorende accessoires. Intersteel verstaat de kunst van het koppelen van moderne technologieën aan elegant design. Voor elke woonstijl bestaat wel een productlijn die een extra element toevoegt aan het interieur. 

De producten passen bij veel interieurstijlen en -smaken: Modern & Strak, Landelijk & Klassiek of Vintage & Retro. De lijnen, zowel in samenwerking met toonaangevende architecten op het gebied van interieur gerelateerde producten, als in eigen beheer ontworpen, geven deuren en ramen een geheel eigen finishing touch. Misschien voor velen onopvallend, maar telkens sfeer-ondersteunend aanwezig.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.