Platform voor de interieurbouwbranche

Archieven

Accountmanager Noord-Holland

De-Groot
Lees het gehele artikel

In de productiewereld in Nederland is veel aan de hand. Personeels- en materiaaltekorten zijn de grootste uitdagingen, bouwen met hout de mooiste kans. De komende jaren gaat deze wereld een flinke transitie doormaken. Wij hebben de machines om dit mogelijk te maken, jij het technisch en commercieel talent om de juiste machine uit ons portfolio te adviseren bij bedrijven in Noord-Holland.

Wat ga je doen als account manager?

Je gaat op bedrijven helpen met het vinden van de juiste machine voor hun productieproces.

Je eerste afspraak van de dag is bij een interieurbouwer. Je zit gezellig een kop koffie te drinken op het kantoor van de eigenaar en je kijkt zo eens de werkplaats in. Je ziet één van zijn werknemers continu om de formaatzaag heen lopen om een nieuwe maat in te stellen. Je begint eens te tellen. Elke keer instellen duurt zo’n 30 seconden en je hebt hem zeker 20 keer om de zaag zien lopen tijdens je afspraak. 10 minuten dus! Dat kan slimmer vind jij. Dit bedrijf heeft een volledig gestuurde Altendorf formaatzaag nodig. Aan jou de mooie taak om dit bedrijf warm te maken voor jouw idee. Hoe pak jij dit aan?

Als accountmanager bij De Groot kom je over de vloer bij plaatbewerkers, timmerfabrieken en kunststofbewerkers. Het is aan jou om kansen te signaleren, altijd scherp te kijken en vervolgens het vertrouwen van de klant te winnen zodat hij voor jouw oplossing kiest. Hoe meer ervaring, hoe makkelijker het wordt. Uiteraard gaan wij je helpen om zo snel mogelijk die ervaring te krijgen!

Benieuwd naar onze machines? Bekijk hier ons aanbod.

Met jou…

…een betere leefomgeving.

Bij De Groot hebben we de ambitie om bij te dragen aan een mooiere wereld met de producten en diensten die wij leveren. Wanneer wij ons werk goed doen krijgt het bouwen met hout een flinke impuls en kunnen we kunststoffen op de juiste manier toepassen. En dat betekent meer goede woningen, minder CO2 en minder afhankelijk van gas. Jouw rol is zorgen dat de klant kan produceren. Je bedenkt slimme oplossingen voor bewerkingsvraagstukken en je bent een fijne gesprekspartner. Dankzij jouw inzet kan de klant groeien. Met jou… een betere leefomgeving!

Wanneer ben je een goede match?

Als accountmanager heb je veelvuldig contact met onze klanten. Het spreekt voor ons dan ook voor zich dat je communicatief sterk bent. Je weet wat het is om hard te werken en werkt resultaatgericht. Je vindt het fijn onderweg te zijn en loopt gemakkelijk bij (potentiële) klanten binnen. Belangrijk is dat wanneer je er zelf even niet uitkomt, je durf te vragen, ons hele team staat voor je klaar! 

Verder vragen we:

 • Een aantal jaar ervaring vanuit een soortgelijke, commerciële functie;
 • Ervaring binnen een technische branche is een must;
 • Ervaring binnen de interieurbouw en/of timmerindustrie is een pré;
 • Communicatief sterk;
 • Goede beheersing van de Engelse taal, Duits is een pré;
 • Een fulltime beschikbaarheid;
 • Woonachtig in Noord-Holland.

Loop een dag mee!

Heb je interesse in een vrijblijvende meeloopdag om zelf te ervaren wat deze functie precies inhoudt? Gebruik de chatfunctie rechtonderin, stuur een mailtje naar e.vandeven@degroot.nl of bel/Whatsapp naar 06 21940680.

Onze kernwaarden

 • Familie – Wij gedragen ons als één familie, voelen ons thuis en iedereen is gelijk.
 • Loyaal – Wij zijn trouw en voelen ons betrokken bij ons bedrijf en onze klanten.
 • Trots – Wij zijn trots op ons bedrijf en op de prestaties die we samen leveren.
 • Gedreven – Met ons enthousiaste team zetten we ons dagelijks in voor de klant en streven wij naar de hoogste kwaliteit. We halen het beste uit onszelf, werken met passie en zijn elke dag op zoek naar verbetering.

Wil je meer weten over ons familiebedrijf? Bekijk dan ook eens deze pagina Over De Groot.

Wat bieden we je als accountmanager?

Bij De Groot Bewerkingsmachines vind je een werkgever die écht aandacht heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

De basis van werken bij De Groot is uitstekend voor elkaar. Je krijgt een goed salaris, vakantiegeld en er is veel ruimte voor informeel contact tijdens borrels, feestjes en ook gewoon op werkvloer.

Naast deze goede basis biedt werken bij De Groot nog veel meer voordelen:

 • Je krijgt 29 vakantiedagen.
 • Je krijgt een ruim inwerktraject van maar liefst 8 weken!
 • Je krijgt een mooie bonus als je jouw doelen haalt (of overtreft).
 • Je krijgt een laptop en mobiele telefoon van de zaak.
 • Je werkt met moderne software en hardware.
 • Je krijgt een mooie auto van de zaak.
 • Je hebt een aantal keer per jaar een ontwikkelgesprek, waarin we jouw looppad bespreken en waarin aandacht is voor jouw werk/privé-balans.
 • Je volgt met regelmaat cursussen en trainingen om jouw kennis up to date te houden.
 • Je krijgt veel ruimte voor het inbrengen van eigen ideeën en initiatieven.
 • Je profiteert van een goede pensioenregeling.
 • Volop doorgroeimogelijkheden naar bijvoorbeeld een rol als productspecialist binnen De Groot Bewerkingsmachines.

Benieuwd naar jouw salaris?  We baseren deze op jouw werkervaring. Gebruik (anoniem) de chatfunctie rechtsonder en krijg direct een indicatie.

Zullen we kennismaken?

Lijkt deze functie je wat? Of heb je nog vragen over de vacature? Neem contact op met Els van de Ven, ze helpt je graag verder. 

Automation Trainee

De-Groot
Lees het gehele artikel

De klant heeft net een nieuwe machine bij ons gekocht. Jouw collega’s hebben de machine net bij hem op locatie geplaatst. Nu ben jij aan de beurt. Jij zorgt ervoor dat de beloofde productieaantallen gehaald worden, of zelfs nog meer. De kick om een machine softwarematig te optimaliseren, dat is waar jij het voor doet. Ga jij met onze klanten in gesprek en speel jij met de juiste parameters, zodat zijn nieuwe machine optimaal draait? Wij maken graag kennis met je!

Wat ga je doen als Automation Trainee?

Jouw missie: het optimaliseren van de productiemogelijkheden van de aangekochte machine.

Wanneer onze klanten machines bij ons hebben gekocht, zorgen wij ervoor dat de machine ook geplaatst wordt op locatie bij de klant. Vanaf hier word ook jij betrokken bij het project en bereid jij de klant voor op het softwarematige gedeelte van zijn machine. Jij zorgt ervoor dat de machine aangestuurd kan worden met behulp van onze softwareleveranciers. Nadat de machine geleverd is, zorg jij ervoor dat de software geleverd wordt. Jouw missie: het optimaliseren van de productiemogelijkheden van de aangekochte machine. Het geeft je een kick om de machines te optimaliseren op softwarematig vlak. Je bent zelf niet aan het programmeren, maar zorgt ervoor dat wat de klant wil (of zelfs nog meer) gebeurt. Hiervoor weet jij de juiste parameters in de software te bespelen en de machine als het ware op te voeren. Wanneer er binnen de software wat misgaat, onderzoek je bij de klant op locatie of op afstand wat het probleem is en leg je de contacten met de softwareleveranciers of de machinefabrikant om de bugs in de software te verhelpen. Als Trainee start je met een uitgebreid opleidingstraject binnen onze organisatie met op termijn diverse doorgroeimogelijkheden. Denk hierbij aan een rol als Automation specialist of Productspecialist. Daarnaast kun je ook altijd horizontaal doorgroeien, door bijvoorbeeld meer kennis te krijgen over andere machine types of specifieke bewerkingen. Wanneer je net start met je carrière ben je eerst veel bij ons op kantoor in Rosmalen. Daarna draai je ongeveer 2 tot 3 projecten tegelijk waarbij je 70 tot 80% van je tijd bij de klant bent.

Tot je taken behoren verder:

 • Intern contact onderhouden met betrokken afdelingen zoals sales en service & support;
 • Gedurende het project intensief contact onderhouden met externe leveranciers;
 • Nazorg na het project voor het optimaliseren van de machines;
 • Met externe softwarepakketten de machine(s) kunnen aansturen.

Met jou…

…een betere leefomgeving.

Bij De Groot hebben we de ambitie om bij te dragen aan een mooiere wereld met de producten en diensten die wij leveren. Wanneer wij ons werk goed doen krijgt het bouwen met hout een flinke impuls en kunnen we kunststoffen op de juiste manier toepassen. En dat betekent meer goede woningen, minder CO2 en minder afhankelijk van gas. Jouw rol is zorgen dat de klant zo slim mogelijk kan produceren. Je bent continu op zoek naar een slimmere manier om tot het eindresultaat te komen en je weet de juiste partijen in te schakelen om jouw ideeën te realiseren. Met jou… een betere leefomgeving!

Wat vragen we van je als Automation Trainee?

In deze functie schakel je veelvuldig met klanten, interne afdelingen en externe leveranciers. Jouw goede communicatieve vaardigheden en jouw sociale karakter weet je dan ook gemakkelijk contact te leggen. Door de juiste vraagstelling en door te vragen weet jij wat de klant nodig heeft en kun je hem goed voorbereiden. Je weet goed met druk om te gaan en ziet commerciële kansen. Van nature ben je analytisch en sta je stevig in je schoenen.

Verder vragen we:

 • Een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur in de richting van elektrotechniek, mechatronica, werktuigbouwkunde of industriële automatisering;
 • Ervaring vanuit een soortgelijke rol is een pré, maar ook starters worden van harte uitgenodigd om te solliciteren;
 • Affiniteit met IT is een must;
 • Goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden in Nederlands en Engels, Duits is een pré;
 • Een fulltime beschikbaarheid;
 • Bij voorkeur woonachtig in de regio Rosmalen, Nijmegen, Eindhoven.

Loop een dag mee!

Heb je interesse in een vrijblijvende meeloopdag om zelf te ervaren wat deze functie precies inhoudt? Gebruik de chatfunctie rechtonderin, stuur een mailtje naar e.vandeven@degroot.nl of bel/Whatsapp naar 06 21940680.

Onze kernwaarden

 • Familie – Wij gedragen ons als één familie, voelen ons thuis en iedereen is gelijk.
 • Loyaal – Wij zijn trouw en voelen ons betrokken bij ons bedrijf en onze klanten.
 • Trots – Wij zijn trots op ons bedrijf en op de prestaties die we samen leveren.
 • Gedreven – Met ons enthousiaste team zetten we ons dagelijks in voor de klant en streven wij naar de hoogste kwaliteit. We halen het beste uit onszelf, werken met passie en zijn elke dag op zoek naar verbetering.

Wil je meer weten over ons familiebedrijf? Bekijk dan ook eens deze pagina Over De Groot.

Wat bieden we je als Automation Trainee?

Bij De Groot Bewerkingsmachines vind je een werkgever die écht aandacht heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

De basis van werken bij De Groot is uitstekend voor elkaar. Je krijgt een goed salaris, vakantiegeld en er is veel ruimte voor informeel contact tijdens borrels, feestjes en ook gewoon op werkvloer.

Naast deze goede basis biedt werken bij De Groot nog veel meer voordelen:

 • Je krijgt 29 vakantiedagen.
 • Je wordt begeleid door ervaren specialisten.
 • Je krijgt een tablet en mobiele telefoon van de zaak.
 • Je werkt met moderne software en hardware.
 • Je hebt een aantal keer per jaar een ontwikkelgesprek, waarin we jouw looppad bespreken en waarin aandacht is voor jouw werk/privé-balans.
 • Je volgt met regelmaat cursussen en trainingen om jouw kennis up to date te houden.
 • Je krijgt veel ruimte voor het inbrengen van eigen ideeën en initiatieven.
 • Je profiteert van een goede pensioenregeling.
 • Wij bieden volop doorgroeimogelijkheden binnen ons bedrijf. 

CNC Instructeur

De-Groot
Lees het gehele artikel

Ben jij technisch onderlegd en schakel jij graag met diverse partijen? Ben jij op zoek naar een uitdagende functie waarin je naast het geven van scholing en training ook medeverantwoordelijk bent voor de opstart van de door ons uitgeleverde CNC-machines?

Lees dan snel verder!

Wat ga je doen als CNC Instructeur?

Als CNC Instructeur ga je scholing geven aan bedrijven die bij ons een CNC-machine hebben aangeschaft.Als CNC Instructeur ben je medeverantwoordelijk voor de scholing en opstart van de door ons uitgeleverde CNC-machines en (uitgebreide) uitleg aan de klant. Wanneer onze technici de machine in bedrijf hebben gesteld, neem jij het van hen over. De instructies aan de klant worden zowel bij ons als op de locatie van de klant verzorgd. Onze klanten bevinden zich door heel Nederland heen. Naast het geven van scholing aan de klant kan je ook ingezet worden bij in bedrijfsstellingen en storing naar gelang jouw kennis. Mochten deze echter te complex zijn, zullen jouw collega’s op kantoor en in de buitendienst dit verder oppakken. Wij zorgen voor een gedegen inwerkperiode, waarbij je mee op pad gaat met onze ervaren CNC-instructeurs en specialisten.
Tot je taken behoren verder:

 • Borgen van de voortgang van de projecten op locatie bij de klant;
 • Schrijven van simpele macro’s;
 • Opstellen van eindrapportages bij afronding van een project.

Wat vragen we van je als CNC Instructeur?

Van nature ben je technisch sterk onderlegd en wil graag leren. Naast het technische aspect van deze functie vind je het ook leuk met verschillende partijen te schakelen. Door jouw communicatieve skills communiceer je dan ook goed en helder met de klant, jouw collega’s en samenwerkingspartners. Doordat de instructies zowel bij ons op kantoor als bij de klant op locatie worden verzorgd, vragen we hierin flexibiliteit van je. Reisbereidheid is dus een belangrijke factor voor deze functie. Vanuit jouw klant- en servicegerichtheid zorg jij ervoor dat onze klanten aan het einde van het traject tevreden zijn en aan de slag kunnen met hun nieuwe machines. In deze functie ben je voornamelijk zelfstandig op pad.Verder vragen we:

 • Werk- en denkniveau op MBO niveau, bij voorkeur heb je een opleiding afgerond in de richting van Industriële Automatisering, Informatica, Elektrotechniek of Mechatronica;
 • Sterk in de omgang met computers, affiniteit met besturingssystemen en netwerken zien wij als pré;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, Duits is een pré;
 • Ervaring met 3D tekenen en CAD tekenen is een pré.

Waar kom je te werken als CNC Instructeur?

Sinds 1978 zijn wij dé expert op het gebied van bewerkingsmachines voor hout en kunststof. Met bijna 100 medewerkers leveren wij zowel nieuwe als gebruikte bewerkingsmachines van de beste fabrikanten. We leveren onderdelen voor deze machines en verzorgen ook service op de door ons geleverde machines.

Werken bij De Groot Bewerkingsmachines, een hecht Brabants familiebedrijf, voelt als thuiskomen. Wij zetten de klant en onze medewerkers centraal. Onze organisatie kenmerkt zich enerzijds door de betrokkenheid van onze medewerkers, waar we met zijn allen werken aan het verder professionaliseren van onze organisatie. Anderzijds kenmerken wij ons door onze sterke technische kennis en onze platte organisatiestructuur, waardoor wij snel kunnen schakelen. Door onze expertise, service- en klantgerichtheid kunnen wij maximaal inspelen op de behoefte van de klant, waarbij wij kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Ondernemen en hard werken doen we graag, maar geloven in welverdiende ontspanning. Zo hebben wij ons eigen café voor onze vrijdagmiddagborrels en organiseren we regelmatig leuke events voor onze medewerkers en onze klanten.

Wat bieden we je als CNC Instructeur?

Allereerst een leuke, uitdagende baan binnen een gedreven en betrokken organisatie met een informele sfeer.

Naast dat we hard werken vinden we het ook belangrijk dat we gezamenlijk ontspannen. Zo staat de vrijdagmiddagborrel in ons eigen De Groot Café vast in onze agenda. We geven graag de ruimte voor initiatieven en vrijheid en vinden het belangrijk betrokken te zijn.
We zorgen voor een gedegen inwerktraject waarin je onze organisatie, maar ook onze machines goed leert kennen. Een marktconform salaris is voor ons vanzelfsprekend.
Daarnaast kun je denken aan:

 • Auto van de zaak
 • Diverse opleidings en trainingsmogelijkheden
 • 34 vakantiedagen

Wil je kennismaken of wil je meer weten? Je bent van harte welkom!

Voor functie-inhoudelijke informatie en om te solliciteren kun je contact opnemen met Merel Lankhaar, onze HRM-specialist via 06 8244 6460 of reageer direct via onze website.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.