Platform voor de interieurbouwbranche
Baywatch – WAGNER doet aan Spraywatch!

Baywatch – WAGNER doet aan Spraywatch!

BayWatch – uh – wij bedoelen SprayWatch!

De serie BayWatch is weer op TV en ook de film is in een moderner jasje gestoken. WAGNER heeft hierop ingespeeld met een ludieke campagne: De WAGNER SprayWatch!

WSB Finishing Equipment is met haar WAGNER Specialisten dé SprayWatcher in de maanden Juli, Augustus en September 2019. Wat dit inhoudt? Samen met de dealerrelaties van WSB bezoeken we de eindklant, welke een WAGNER ProSpray 3.20 Special, een SuperFinish 23 Plus, een SuperFinish 33 Plus en/of een HeavyCoat 750E heeft aangekocht. Deze klanten ontvangen GRATIS assistentie van onze WAGNER specialist(en).

de-eerste-spraywatch-campagne-foto-kopieren

Praktisch, de WAGNER SprayWatcher (noem het de WAGNER specialist) start samen met de klant de pomp op, helpt de klant verder op weg met de eerste meters en laat het belang van reinigen zien!

Wat het zo ludiek maakt? Onze WAGNER Specialist komt tijdens het – WATCH moment- langs bij de klant, met een tas vol ludieke goodies* (en laat dit achter), gericht op het Bay-Spray Watch thema! Noem het ludieke goodies, want ze zijn zeer zomers & grappig! Als de klant een foto post van zijn / haar klus, gecombineerd met enkele van deze goodies, maakt het kans op een leuke Watch-Gadget, want:

‘Post de leukste zomerfoto van deze Bay/Spray-Watch Assistentie, tag #WSB_Finishing_Equipment op Instagram of WSB Finishing Equipment op LinkedIN/Facebook & maak kans op een Apple I Watch’.

Oftewel: Volop het thema ‘BayWATCH’ bij WAGNER!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.