Platform voor de interieurbouwbranche
‘App draagt bij aan betere en betrouwbare projectplanning’
Het gemak dient de mens. De app is daar een zeer goed voorbeeld van!

‘App draagt bij aan betere en betrouwbare projectplanning’

Ben je goed en wel thuis en dan kom je erachter dat je nog wat materiaal had willen bestellen. Herkenbaar? Goed nieuws want met de Baars & Bloemhoff BestelApp regel je het alsnog in een handomdraai. Vanuit je (bestel)bus, werkplaats, of rechtstreeks vanaf een montage klus.  

Nieuwe Baars & Bloemhoff BestelApp biedt nog meer gemak en service.

Met de BestelApp van Baars & Bloemhoff bestel je dus nog makkelijker jouw plaatmaterialen. Bijkomend voordeel: je hebt direct toegang tot het hele assortiment met gedetailleerde productinfo, nettoprijzen en actuele voorraadhoogtes. Met de functie bestellijsten regel je binnen mum van tijd een calculatie. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je met de handige app ook je pallets retourneren!

Christy Do Quang, designingenieur bij Hemlock, nam de app sinds de lancering enthousiast in gebruik: “De BestelApp is ideaal wanneer je met klanten in gesprek bent en direct wilt checken of een materiaal op voorraad is. Nu kijk je even op je Smartphone en je weet direct wanneer een materiaal geleverd kan worden.”Natuurlijk zijn er altijd verbeteringen mogelijk. De wereld draait immers door. Samen met een testpanel van klanten blijft Baars & Bloemhoff de app optimaliseren. Zo ontvangen ze in een vroeg stadium al feedback en leert Baars & Bloemhoff van de jarenlange praktijkervaring van de klant waarop direct geanticipeerd kan worden.

De BestelApp is één van de digitale ontwikkelingen, in gang gezet door Baars & Bloemhoff om klanten meer gemak en service te bieden. Een andere nieuwkomer op dit gebied is Track & Trace.  Dit was een grote wens vanuit de klant: er is nu meer gedetailleerde informatie over de status van bestellingen. Via de ‘Mijn account omgeving’ op baars-bloemhoff.nlen de BestelApp kunnen klanten zien welke materialen onderweg zijn. Hierdoor draagt de app dus ook bij aan een betere en betrouwbare projectplanning.

Download de Baars & Bloemhoff BestelApp nu gratis in de Google Play Store (Android) en in de App Store (iOs).

DE VOORDELEN VAN DE BAARS & BLOEMHOFF BESTELAPP:

• Toegang tot het volledige assortiment;
• Actuele voorraden;
• Nettoprijzen;
• Materiaal info;
• Direct calculeren;
• Direct bestellen;
• Monsters aanvragen;
• Pallets retourneren.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.