Platform voor de interieurbouwbranche
Anker Stuy Verven levert meer dan alleen hoogwaardige producten
Interieur van woningcorporatie De Goede in Zoetermeer. (Beeld: Hardeman)

Anker Stuy Verven levert meer dan alleen hoogwaardige producten

De beitsen, lakken en verven van Anker Stuy Verven zorgen elke dag weer voor vele fraaie meubels en interieurs. Hardeman Maatwerk voor Interieurs uit Lunteren kan daarover meepraten. Met de producten van Anker Stuy Verven zetten ze onder meer het Park Paviljoen op De Hoge Veluwe weer strak in de lak. “Als we er zelf even niet uitkomen, is er altijd nog Anker Stuy die ons uit de brand helpt.”

Zelfs Koning Willem-Alexander heeft de hoogwaardige kwaliteit van de lakken van Anker Stuy Verven inmiddels van dichtbij mogen aanschouwen. Twee jaar geleden opende de vorst het gerenoveerde Park Paviljoen op De Hoge Veluwe, waar Hardeman Maatwerk uit Lunteren – mede dankzij de producten van Anker Stuy Verven – een belangrijke bijdrage aan leverde. 

“We hebben onder andere het eikenhout afgewerkt met de blanke lakken van Anker Stuy Verven”, zegt commercieel manager Gert Bruinekreeft. Het Park Paviljoen was volgens hem een mooi prestigeproject. Al is hij er ook weer niet trotser op dan alle andere projecten die Hardeman doet. “Het allerbelangrijkste is dat de klant blij is met het resultaat. Dan maakt het voor ons niet uit of het een particuliere woning is of een gebouw met veel aanzien.”

Interieur van kantoorpand SHV. (Beeld: Hardeman)

Producten Anker Stuy Verven

Vanuit het midden van ons land bedient Hardeman een breed palet aan klanten in Nederland en Duitsland. Bruinekreeft: “We verzorgen maatwerk van A tot Z, van woning- en winkelinrichtingen tot hele scholen en kantoorgebouwen. Dat gaat van relatief goedkope tot exclusieve interieurs.”

Bij hun projecten maakt de interieurbouwer al zo’n zeven jaar gebruik van de beitsen en lakken van Anker Stuy Verven, zegt Bruinekreeft. “Het begon ooit met een proefset die Hans de Heer bij ons kwam presenteren. Inmiddels maken we bijna exclusief gebruik van hun producten. De kwaliteit daarvan is nagenoeg perfect. Zowel om mee te spuiten in onze spuiterij als in het resultaat op de verschillende toepassingen.”

Service en samenwerking

Niet alleen over de producten, ook over de service en samenwerking met Anker Stuy Verven is Bruinekreeft zeer te spreken. “Bij vrijwel elk project dat we doen, overleggen we vooraf met Anker Stuy. Zij weten precies welke producten voor welke toepassing het meest geschikt zijn. We geven de wensen van de klant door en sturen een staaltje met voorbeelden op.”

Vervolgens gaan de mensen van het lab van Anker Stuy daarmee aan de slag. Bruinekreeft: “Zij kunnen zo’n beetje alle kleuren mengen die je maar kunt bedenken. Daarna krijgen wij weer proefmonsters opgestuurd waarmee we ons eigen kleurenmengsysteem aan het werk zetten. Uiteindelijk kijkt Anker Stuy ook nog mee met de finetuning. Een ideale partner dus, waar we niet meer zonder kunnen en willen. Ze komen altijd met oplossingen.” 

Eikenhouten afwerking van het Park Paviljoen op de Hoge Veluwe. (Beeld: Daria Scagliola)

Hulp bij projecten

Een goed voorbeeld waarbij Hardeman de expertise van Anker Stuy hard nodig had, was bij de inrichting van het gemeentehuis van Noordwijk, zegt Bruinekreeft. “We werkten daar met veel natuurproducten en hadden soms moeite met het vinden van de juiste tint. Die wist Anker Stuy uiteindelijk te vinden. Dat heeft ons enorm geholpen.” 

Ook bij aankomende projecten zal de samenwerking weer intensief zijn, zoals Museum Arnhem en een schoolgebouw in Amstelveen. “In Arnhem verzorgen we onder andere de afwerking van het timmerwerk en meubilair. Voor de school in Amstelveen gaan we een soort collegezaal inrichten, helemaal van bamboe. Die spuiten we volledig in de blanke matte lakken van Anker Stuy. Een enorme klus, waar we ontzettend naar uitkijken. Samen met Anker Stuy gaan we er weer iets moois van maken.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.