Platform voor de interieurbouwbranche
Nieuws

Anker Stuy Coatings naar Ierland; Carbon Group nieuwe distributeur

Anker-Stuy-Coatings_Emile-en-Armand-Stuy

17 mei 2023 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Anker Stuy Coatings heeft een akkoord bereikt met Carbon Group om als distributeur te fungeren in Ierland. Vanuit Dublin en diverse supportlocaties zal het Carbon Paint Centre de Hydrolux-productlijn introduceren aan de timmerindustrie in het land.

“We merken de afgelopen jaren dat internationaal de vraag naar onze Hydrolux-lijn steeds meer toeneemt”, vertelt Emile Stuy, mede-eigenaar en commercieel directeur (links op de foto naast algemeen directeur Armand Stuy) van Anker Stuy Coatings. “Bijvoorbeeld ook naar de ISO Primer, een watergedragen één-component product die bloedende houtsoorten kan afdichten en isoleren in slechts één laag. Ook bieden we andere duurzame verven, die uitstekend bestand zijn tegen het natte zeeklimaat die we in Nederland en Ierland kennen.”

Ken O’Grady, division manager van Carbon Group, licht toe waarom Anker Stuy zo goed bij zijn bedrijf past. “Carbon Paint Centre heeft een lange en succesvolle staat van dienst in de samenwerking met internationale bedrijven op het gebied van coatings. Het streeft er voortdurend naar zijn klantenbestand de allerbeste technologieën te bieden waarmee zijn klanten hun behoeften en doelstellingen kunnen bereiken. Vanuit Dublin bestrijken we het hele land, inclusief technische ondersteuning ter plaatse ten noorden, zuiden, oosten en westen van het eiland.”

Carbon Group, opgericht in 1967, is een bedrijf in Ierse handen met een volledige marktdekking via Ierse en Britse distributievestigingen. Het produceert en distribueert chemicaliën, verf en apparatuur en voedingsingrediënten voor een groot aantal toonaangevende internationale producenten. De verftak opereert onder de naam Carbon Paint Centre.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Sander van Hout

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht