Platform voor de interieurbouwbranche
AluSplash achterwand nu ook in matte tinten

AluSplash achterwand nu ook in matte tinten

De collectie AluSplash achterwanden is uitgebreid met tien prachtige matte kleuren. Het kleurenpalet vertegenwoordigt de vier elementen: de warme en aardse tinten (aarde en lucht) en geven de keuken een natuurlijke uitstraling. De water- en vuurtinten zijn krachtiger en geven kleur en contrast aan het interieur.

AluSplash is dé oplossing tegen spatten bij het koken en achter de kraan. Natuurlijk zijn ook deze matte kleuren net zo functioneel als de hoogglansvarianten. Het is hittebestendig en eenvoudig schoon te maken. De innovatieve, 4 mm dikke achterwanden hebben aluminium als basis, en zijn afgewerkt met een duurzame uv-bestendige coating.

De platen kunnen precies op maat worden gemaakt, waarbij vrijwel elke hoogte en/of lengte mogelijk is. Ook zijn er twee standaardmaten voor achter de kookplaat (60 x 74 cm en 90 x 74 cm). De naad tussen de achterwand en het blad kan afgewerkt worden met een kitrand, maar ook met een fraai aluminium afwerkprofiel. In totaal telt de collectie AluSplash achterwanden voor de keuken nu twintig kleuren.

www.dekkerzevenhuizen.nl/alusplash

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.