Platform voor de interieurbouwbranche
‘Altijd in dialoog met de klant’
LEGRABOX design.

‘Altijd in dialoog met de klant’

Bij Blum snapten én snappen ze dat. Zo is iedere twee jaar de Interzum de hoogmis voor de meubelindustrie wereldwijd en net als anders stond Blum te popelen om het grote publiek te laten kennismaken met delaatste nieuwe producten en innovaties. Maar helaas. Corona gooide roet in het eten, waardoor het event in de grote beurshallen in Keulen niet kon plaatsvinden. Daarom gooide de Oostenrijkse fabrikant het over een heel andere, vanzelfsprekend digitale boeg. Met Blum Connects brachten ze Keulen dichterbij dan ooit tevoren en kon iedereen kennismaken met de productplannen voor de komende jaren.

Digitale beurservaring

Om de nieuwigheden in beeld te brengen en in de beste omstandigheden te kunnen tonen, werd er in Voralberg wél een echte beursstand opgebouwd. Het was het ideale decor om de bezoekers van de beurswebsite digitaal te ontvangen en alle nieuwe producten te tonen aan de geïnteresseerden. Van Hoecke, de verdeler van Blum-producten in de Benelux, nam zijn klanten mee op sleeptouw door deze bijzondere (digitale) beurservaring.

“Op een beurs staat het rechtstreekse contact met onze klanten centraal”, vertelt CEO Peter Van Hoecke. “We vinden het dan ook jammer dat we dat al meer dan een jaar hebben moeten missen. Blum Connects gaf ons echter de kans om de innovaties wel rechtstreeks te kunnen voorstellen en opnieuw in dialoog te gaan met onze klanten.”

Nieuwe mogelijkheden

Dat er heel wat te zien was, bleek al meteen als je het lijstje met nieuwigheden voor de komende jaren goed bestudeerde. Eén van dé blikvangers daarbij is ongetwijfeld REVEGO, de oplossing voor flexibel ruimtegebruik die nieuwe mogelijkheden zal scheppen in de interieurwereld. Dat nieuwe pocketsysteem zal het immers mogelijk maken om in een handomdraai een thuiskantoor, een keukenzone of zelfs een heel woongedeelte te laten verdwijnen of verschijnen. 

Blum is natuurlijk al jaren bekend als de koploper op het gebied van boxsystemen. Met MERIVOBOX voegt het bedrijf  een nieuw ladesysteem toe aan het eigen gamma. Kenmerkend is de rechte binnenzijde in combinatie met een designlijntje aan de buitenkant. Maar wat vooral opvalt is het gemak om een breed gamma aan lades te creëren met slechts enkele componenten.

Daarnaast worden voor LEGRABOX de designmogelijkheden uitgebreid: nieuwe kleuren, structuren, bedrukkingen, … én de mogelijkheid om de binnen- en de buitenzijde van de lade een andere kleur en uitzicht te geven. Zo krijgt u nog meer mogelijkheden om uw meubels te personaliseren.

Bij de AVENTOS-familie, het klapdeurengamma, staan er de komende jaren verschillende wijzigingen op het programma. Een eerste stap daarin is het aanpassen van de afdekkappen die met hun strak design perfect passen in moderne interieurs. Later zullen, in navolging van de AVENTOS HK top, ook de andere systemen van deze productgroep (AVENTOS HS/ HL/ HF) in een topversie worden uitgevoerd. Maar het is vooral de AVENTOS HKi die in het oog springt. Onder het motto: hoe onopvallender en ruimtebesparender meubelbeslag is, hoe beter zal deze set naadloos in de zijkant van de kast geïntegreerd kunnen worden.

Benieuwd om al deze nieuwigheden met eigen ogen te (her)ontdekken? U kunt hiervoor nog steeds terecht om
www.blum.com/connects.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.