Platform voor de interieurbouwbranche
Altijd een passende oplossing in verbindingstechniek

Altijd een passende oplossing in verbindingstechniek

Veelvoud in verbindingstechniek

Ostermann biedt een breed assortiment met veel verschillende producten voor verbindingstechniek aan. Hieronder bevinden zich veel merkartikelen van Hettich, Grass, Lamello en REDOCOL. Dit assortiment wordt constant verder uitgebreid.

Kastverbinders voor lichtgewicht en voor standaard panelen, houten deuvels, houten staven, Lamello’s en verbindingsplaatjes … dat zijn slecht een aantal producten uit het uitgebreide Ostermann-assortiment op het gebied van verbindingstechniek. Net zoals alle andere productgroepen, heeft Ostermann een breed scala en kan de keuken-, meubel- en interieurbouwer voor elke toepassing de passende oplossing aanbieden.

NIEUW: voorgelijmde deuvels van REDOCOL

Onder het door Ostermann ontwikkelde merk REDOCOL zijn er nu ook voorgelijmde deuvels van ongestoomd Beuken verkrijgbaar. Deze zijn uitermate geschikt voor de machinale en geautomatiseerde meubelbouw. De houten deuvels zijn geribbeld, aan beide zijden afgeschuind en voorzien van een lijmlaag en worden dan gedroogd. Door de deuvels te bevochtigen tijdens het productieproces in de deuvelgaten wordt de aangebrachte lijm geactiveerd. Dit voorkomt dat er geen onnodige lijmresten op het plaatoppervlak komen en verschillen in aanvoer van deuvels in een deuvelmachine worden vermeden, wat weer zorgt voor een sneller productieproces en een hogere productiviteit.

NIEUW: Grass-verbindingstechniek

Met de nieuwe assortimentsuitbreiding heeft Grass ook legplankdragers en excentrisch verbindingsbeslag in het assortiment. De legplankdragers houden zowel massieve legplanken en filigraan vormgegeven kasten langdurig stabiel en stevig. Met de stabiele verbindingssystemen Fixograss 9000 en 9200 blijven zijwanden met opdek, bodem en legplanken stevig en stabiel vastzitten. Bij Ostermann heeft de keuken-, meubel- en interieurbouwer alle nieuwe producten en natuurlijk het uitgebreide Grass assortiment ter beschikking.

Kastverbinders voor standaard en lichtgewicht panelen

Met het belastbare beslag van Hettich zijn voortreffelijke, innovatieve meubels en interieurs te realiseren. Naast de vele verschillende klassiekers voor de kastverbinding voert Ostermann ook een uitgebreid assortiment aan intelligente verbindingstechnologie voor lichtgewicht panelen.

Een uitgebreid assortiment aan Lamello producten

Met de bekende verbindingsplaatjes Lamello’s, het P-System verbindingsbeslag en het ééndelige verbindingssysteem Lamello Cabineo biedt Ostermann een veelvoud aan producten van het Zwitserse merk aan. Nieuw in het assortiment is de Lamello Clamex P-14 starterset incl. boormal.

Meer informatie over het verbindingstechniek assortiment vindt men via het zoekbegrip „Verbindingstechniekspecialist“ op de Ostermann website www.ostermann.eu

Ostermann Service

 • Kanten per meter vanaf 1 meter
 • Kanten snijden op iedere gewenste breedte tot 100 mm
 • Kanten in verschillende diktes
 • Kanten in ABS, melamine, acryl, aluminium en echt hout
 • Airtec kanten uitlevering in 2-4 werkdagen
 • Laser kanten uitlevering in 2-4 werkdagen
 • Infratec kanten uitlevering in 2-4 werkdagen
 • Kanten voorlijmen met smeltlijm
 • Grootste voorraadprogramma in Europa met 150.000 koppelingen kant bij plaat
 • Grootste kantenassortiment in Europa.
 • Voorraadartikelen voor 16:00 uur besteld, normaal gesproken de volgende werkdag in huis

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.