Platform voor de interieurbouwbranche
Altijd een kraan die bij je past

Altijd een kraan die bij je past

Je kan naast 100˚C kokend, warm en koud ook gekoeld en bruisend water uit de kraan tappen als je de Quooker CUBE op het systeem aansluit. Zo biedt Quooker altijd een kraan die past bij jouw keukendesign. Voor welke kraan je ook kiest.  

Het water uit je Quooker smaakt beter

Met een Quooker in huis geniet je iedere dag van het beste en lekkerste drinkwater. Het HiTAC-koolstoffilter in het reservoir zuivert het water en het is goed ‘doorgekookt’.  Met een CUBE smaakt je water lekkerder omdat het gekoeld is, en als je zin hebt, voeg je er koolzuur aan toe voor sprankelende bubbels. Het verschil tussen de echte kokendwaterkraan en iets anders zie je niet alleen. Je proeft het vooral.

Een Quooker bespaart tijd

Als je nooit meer hoeft te wachten tot het water kookt, gaat koken een stuk sneller. Zo bespaar je met een Quooker in huis, elke dag weer, kostbare tijd. 

Bespaar energie en water

En als je denkt dat Quooker een energieslurper is dan heb je het mis. Met een Quooker kan je zelfs energie en water besparen. Hoe dat zit? Het kokendwaterreservoir van een Quooker is voorzien van hoogvacuümisolatie. De warmte kan hierdoor niet ontsnappen en daarom kost het maar heel weinig energie om het water op een temperatuur van 108˚C te bewaren. Een Quooker verbruikt nog minder dan de wifi-router in huis. Waterverspilling wordt ook voorkomen met een Quooker. Je tapt namelijk altijd exact de hoeveelheid kokend water die je nodig hebt. Daarnaast heeft de Quooker COMBI de functie van een keukenboiler waardoor je de kraan niet eerst een tijdje hoeft te laten lopen voor er warm water uitkomt. Met een Quooker tap je direct warm water. Doe de bespaarcheck op quooker.nl/besparen om direct te berekenen hoeveel je met kan besparen met een Quooker in de keuken.

Een Quooker brengt gemak

Een pot thee zetten. Pasta koken. Groente blancheren. Maar ook: die vette ovenschaal schoonmaken onder de kokendwaterstraal. Direct kokend water uit de kraan is erg handig. En met de CUBE zet je snel tien glazen limonade op tafel of vul je een flesje bruiswater voor onderweg.

Een Quooker bespaart ruimte

Een Quooker neemt geen ruimte in op je aanrecht. Ruimte genoeg om te hakken, snijden, kneden en choppen. Ook het reservoir in het keukenkastje is zeer compact.

Met een Quooker CUBE minder plastic afval

Sluit je de CUBE aan op je Quooker-systeem, dan komt er ook gekoeld en bruisend water uit je kraan. Je hoeft dus nooit meer water in plastic flessen te kopen; een duurzaam idee.

Een Quooker is veilig

Kokend water, direct uit de kraan. Is dat wel veilig?’ Ons antwoord: een Quooker is de meest veilige keuze voor ieder huishouden. De Quooker  heeft een kindveilige bedieningsknop. De gehele uitloop is geïsoleerd en als er kokend water getapt wordt, gaat er een lampje branden. De waterstraal is druppelvormig en niet massief, waardoor erge brandwonden voorkomen worden. En misschien nog wel het allerbelangrijkst: een Quooker kan niet omvallen, in tegenstelling tot een waterkoker of pan.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.