Platform voor de interieurbouwbranche
Als interieurbouwer wil je gewoon plug-and-play LED verlichting zonder gedoe

Als interieurbouwer wil je gewoon plug-and-play LED verlichting zonder gedoe

Duurzaam en makkelijk

MACLEAN in Breda staat sinds jaar en dag bekend als de Nederlandse GRASS importeur. Maar behalve Europese topmerken meubelbeslag wordt ook al ruim 14 jaar LED verlichting van het Duitse merk Hera geleverd.

LED verlichting is niet meer weg te denken als je keukens en meubels ontwerpt. Maar je wilt bij het inbouwen geen tijd verliezen om het aan de praat te krijgen. Hoe fijn is het dan als je alleen stekkertjes aan elkaar hoeft te koppelen en een knopje moet indrukken om de bediening te activeren. Dus kant-en-klaar zonder solderen. De mogelijkheden van LED zijn bovendien onbeperkt: of je nu de sfeer wilt bepalen, het licht wilt dimmen, met een afstandsbediening of via Wifi, bij het openen van een deur of als je een ruimte binnenloopt.

DUITSE KWALITEIT 

Degelijkheid en betrouwbaarheid. Soms lijken het woorden uit een ver verleden. Maar gelukkig bestaat het nog. Van Duitse bodem.
Want niets is fijner dan met producten te werken die altijd functioneren. Als het dan ook nog uit voorraad leverbaar is of in het slechtste geval in een week geleverd kan worden: game on!

EEN PARTNER MET GEDEGEN LED KENNIS

MacLean weet trouwens waar ze het over hebben. LED is ‘in’, dus er komen steeds meer aanbieders. Maar MacLean stapte al 14 jaar geleden in de LED technologie met Hera. Vijf jaar geleden werd zelfs een fabrikant overgenomen van LED verlichting voor kantoren, magazijnen en winkels. Het was dezelfde technologie, maar het ging om andere producten en een nieuwe markt. Iedereen die voor LED-uitdagingen staat en er in eerste instantie niet uitkomt, weet nu naar wie een telefoontje gepleegd kan worden: juist ja. Naar MacLean.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.