Platform voor de interieurbouwbranche
Als het soepel en betrouwbaar moet draaien of schuiven…
De producten die Kisch verkoopt komen 24 uur per dag terug in je dagelijks leven. Iedereen heeft er dagelijks mee te maken, soms zonder dat men het doorheeft. 24 uur met Kisch staat ook voor de persoonlijke service die zij 24 uur per dag bieden aan hun klanten.

Als het soepel en betrouwbaar moet draaien of schuiven…

Voor het grote kantoorproject in Amsterdam maakt Finitouch het vaste meubilair, waaronder de vaste (boeken)kasten in de individuele kantoren. Gezien het prestige dat gepaard ging met dit mooie project, werd er niets aan het toeval overgelaten op het gebied van meubelbeslag J. Kisch & Zonen BV was de aangewezen partij om mee te denken in scharnierwerk, sloten en schuifdeursystemen.

Michael Parsser is alweer de derde generatie die in het familiebedrijf werkt. Hij vertelt over dit project: “Toen Finitouch ons met deze vraag benaderde, zijn we met twee man naar Amersfoort gegaan. Daar hebben we de tekeningen doorgenomen en hebben we het ontwerp van de architect bekeken. Met die informatie keerden we terug naar Amsterdam, om te gaan zoeken naar de beste en mooiste oplossingen.”

Een traditie in het leveren van meubelbeslag

Al 126 jaar is Kisch een hecht familiebedrijf dat altijd in ontwikkeling is. De klant staat er centraal en het leveren van de beste service zit diep in het Kisch DNA geworteld. Zij proberen altijd op zoek te gaan naar manieren om hun klanten beter van dienst te zijn. 

Michael: “Ons motto: de klant focust zich op het project, Kisch focust zich in overleg op het uitzoeken van de producten die het project mede laten stralen. Doordat Kisch nu ook digitaal probeert voorop te lopen, hopen we op verschillende manieren onze klanten werk uit handen te nemen. Zo koppelen we de twee belangrijkste punten van het Kisch DNA  aan elkaar: de beste service en het persoonlijk contact.” 

Mede via een nieuwsbrief en door middel van verschillende social media kanalen probeert Kisch te laten zien waar het bedrijf voor staat: hard werken als één team, als één familie en altijd met een lach. “Dat was Kisch, dat is Kisch en dat zal Kisch altijd blijven”, aldus Michael.

Technische kennis en extra service

Michael vertelt verder over het project in Amsterdam. “We selecteerden het meubelbeslag, het schuifdeursysteem en de sloten voor het kantoorgebouw op basis van hoogwaardigheid, in combinatie met de beste prijs-/kwaliteitverhouding. Zo zijn we uitgekomen op kastscharnieren van Blum, sloten van Lehmann en een Italiaans schuifdeurensysteem.”

Kisch staat bekend om haar technische kennis en hoge servicegraad. “We kunnen snel schakelen”, vervolgt Michael. “We leverden rechtstreeks op de projectlocatie af en de naleveringen die nodig waren, zijn snel en op de juiste plaats geleverd. Ontzorgen zit in het Kisch DNA; daarom worden projecten vaak onze kant opgeschoven.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.