Platform voor de interieurbouwbranche
Alles-uit-één-hand: juist nu is dat veel waard

Alles-uit-één-hand: juist nu is dat veel waard

Dat gaat niet alleen om het decor, de structuur en de afmetingen van verschillende kantenbanden, of de vele types scharnieren of meubelgrepen en greep lijsten, maar het betreft zeker ook de fronten, de lades, de verlichting, de spoelbakken, schuifdeuren en rolluiken. De huidige krapte op de markt laat vooral zien hoe belangrijk betrouwbare leveranciers en relaties zijn. Het draait echt om de verkrijgbaarheid. 

Maar natuurlijk draait het ook om de visie die de leverancier heeft. Als deze de allerbeste wil zijn in het verzorgen en bedienen van de klant en op tijd investeert om aan de groeiende vraag te kunnen voldoen, om hoe dan ook te kunnen blijven leveren, dan is er sprake van die missie en een visie. 

Ostermann heeft de afgelopen jaren daarom enorm veel geïnvesteerd in de toekomst: in nieuwe energiegunstige gebouwen, moderne automatische logistiek, voorraden, IT, de online shop, het op maat maken van allerlei meubelonderdelen en natuurlijk vooral ook in mensen, de medewerkers. Dat maakt Ostermann tot een sterke, betrouwbare en kundige partner, die in dienst van de klant en dus juist vóór die klant, dé marktplaats biedt waar alles te koop is om de ruimte vorm te geven. Of dat nu het individuele meubel betreft, de wand of de gehele winkel of keuken, maakt daarbij niet uit. Service, veelvoud en tempo. Dát is waar het om gaat!

Configurator 

Voorbeelden van op maat te leveren onderdelen zijn terug te vinden in de configurator wereld op de Ostermann Online Shop. Hier zijn producten als meubelrolluiken, verlichting, meubelfronten, furniture linoleum en natuurlijk lades op maat samen te stellen en te bestellen.  Het maken van een lade op maat is een arbeidsintensief proces en kost veel tijd. Door met de Configurator online lades op maat samen te stellen en montageklaar te laten leveren, wordt veel tijd gewonnen en is er meer tijd voor andere werkzaamheden of het creatief vormgeven van projecten. 

Aanvullend

Nieuw in de Configuratorwereld zijn het ladesysteem AvanTech You van Hettich en de complete Vionaro lades van Grass. Deze zijn aanvullend op de drie ladesystemen ArciTech van Hettich, Nova Pro Scala van Grass en massief houten lades op maat snel en eenvoudig te configureren en montageklaar op maat te bestellen. 

Het high-end ladesysteem AvanTech You heeft een smalle zijwand van 13 mm, waarin de techniek is verwerkt. Er is keuze uit vijf verschillende designprofielen, de ladekleuren wit, antraciet en grijs én bovendien vijf verschillende zijwandhoogtes. Inlay-zijwanden zijn met glazen inzet verkrijgbaar en ook achteraf te plaatsen. 

Frontstabilisator

De hoogwaardige lade Vionaro heeft een dubbelwandige, smalle zijwand van slechts 13 mm. De lade is in vijf verschillende hoogtes en drie kleuren verkrijgbaar. Voor hoge fronten is er een geïntegreerde frontstabilisator. De achterwandhouder die al in de zijwand is geïntegreerd en de bodembevestiging om in te slaan, zorgen voor de kenmerkende stabiliteit. Naast het functionele is de lade ook een chic designelement. Ook hier geldt: service, veelvoud en tempo.  Alles-uit-één-hand is dus hét credo.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.