Platform voor de interieurbouwbranche
Alles voor moderne kantoormeubilair én kantoorinrichting

Alles voor moderne kantoormeubilair én kantoorinrichting

Kantoormeubilair moet vooral voldoen aan de eisen van functionaliteit en ergonomie. Net zo belangrijk is ook een modern designconcept dat ervoor zorgt dat de medewerkers zich op hun gemak voelen en hun werk met plezier doen. Kantenspecialist Ostermann ondersteunt zijn klanten niet alleen bij de samenstelling van mooi en functioneel kantoormeubilair, maar ook bij de inrichting van moderne kantoorruimtes met een grote verscheidenheid aan de meest actuele kanten en producten voor de meubelproductie.

In kantoren en kantoormeubilair is wit als basis nog steeds een trend. Zeker als het om grote ruimtes zgn. kantoortuinen gaat, heeft zich de „kleur zonder kleur“ doorgezet. Maar: Wit is geen wit! Architecten en planners leggen in de retail en projectinrichting ook voor witte meubels niet zonder reden een exacte kleurnuance vast. Alleen op deze manier kan worden gegarandeerd dat de gewenste witte nuance consequent wordt nageleefd. In het brede assortiment van Ostermann zitten daarom 130 verschillende witte kanten. Meer dan 100 daarvan bestaan uit het gewilde materiaal ABS. Vele andere vindt men in het uitgebreide melamine assortiment.

Kanten in contrastkleuren zetten accenten
Een zorgvuldig geplant inrichtingsconcept met kanten in contrastkleuren geeft een ruimte door het lijnenspel levendigheid en structuur. Al naar gelang de situatie van gebouw en ruimte worden ook de wanden, deuren en zelfs kozijnen meegenomen in het interieur. Om de hierbij passende kanten in het uitgebreide programma van Ostermann te vinden, is door de praktische zoekfunctie op de homepage van de Ostermann Online-Shop geen enkel probleem.

Diversiteit voor kantoormeubels
Wij leveren het complete Hettich assortiment uit voorraad: scharnieren, lades en geleiders, schuifdeursystemen en beslagoplossingen voor kantoorinrichting. Met Systema Top 2000 biedt Ostermann zijn klanten een organisatiesysteem voor kantoormeubilair dat marktleider is.  Verder levert Ostermann ook schuifladesystemen van Grass direct uit voorraad. Om bureau´s in hoogte verstelbaar te maken – tegenwoordig vrijwel de standaard, bijna een vereiste – zijn er met de LegaDrive en eDesk twee aantrekkelijke oplossingen voor het maken van in hoogte verstelbare bureau-meubelen. Maar dat is nog lang niet alles.

Met meubelrolluiken van Ostermann kunnen ordners prima uit het zicht in kasten worden opgeborgen. Bijzonder geschikt hiervoor zijn de aantrekkelijke aluminium rolluiken, maar ook de verschillende varianten van kunststof of gefineerd hout.  ”

Voor natuurlijke, elegante bureauoppervlakken en praktische prikbordoplossingen is er Desktop Linoleum en Bulletin Board van Forbo. Voor de meubel-, keuken- en interieurbouwer veel kant-en-klaar geconfectioneerde meubelfronten, aluminium kaderdeuren of van vloer tot plafond hoge schuifdeuren ter beschikking. Om de wand creatief te bekleden kan bovendien op een uitgebreid programma innovatieve designplaten terug gevallen worden. Met passende greepoplossingen in elke stijl en elke toepassing heeft de kantenspecialist ook hier de perfecte oplossing. Erg geliefd is de grepencollectie REDOCOL, het eigen merk van Ostermann.

Meer producten en informatie vindt u onder het zoekbegrip “alles voor moderne kantoorruimtes” op de Ostermann-website www.ostermann.eu

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.