Platform voor de interieurbouwbranche
Akoestiek die werkt!

Akoestiek die werkt!

Creëer een multifunctionele en modulaire werkplek met optimale akoestiek en privacy

Een optimale ruimteakoestiek creëert niet alleen een aangename ruimtebeleving maar zorgt ook voor een betere spraakverstaanbaarheid, motivatie, productiviteit én is cruciaal voor gezondheid en welzijn. In grotere kantoorruimtes en kantoorruimtes hebben medewerkers te vaak veel last van harde geluiden die de communicatie en verstaanbaarheid bemoeilijken en is er gebrek aan privacy. Wat als er een oplossing was die zorgt voor flexibiliteit én effectieve geluidsdemping en voldoende privacy, zonder concessies te doen aan het design en met behoud van de ruimtelijkheid van de kantoorruimte? Soundless Acoustics biedt hiervoor duurzame oplossingen met creatief design.

Haal de natuur binnen!

De vraag naar natuurlijk ‘groen’ in de ruimte wordt de laatste jaren groter en tegelijkertijd is er meer aandacht voor duurzaamheid. Ook de ruimtebeleving wordt steeds belangrijker. Soundless Acoustics brengt deze elementen samen in één decoratieve akoestische oplossing met exclusieve uitstraling die gezien mag worden! Met de akoestische mos panelen bedekt met 100% natuurlijke en onderhoudsvrije mos in combinatie met een hoogwaardig geluidsabsorberende backing, kan een naadloze wand worden gerealiseerd met een indrukwekkende akoestische prestatie van αw 1,0.

Modulaire en mobiele akoestische oplossingen

In grotere open ruimtes waar veel mensen (samen) werken wordt de open en ruimtelijke sfeer zeer gewaardeerd. Tegelijkertijd is er ook behoefte aan rust en een stukje privacy om rustig met collega’s of klanten te overleggen. Dit vraagt om flexibele en praktische oplossingen om afscheidingen te creëren daar waar het nodig is en die net zo gemakkelijk weer kunnen worden verplaatst .

Soundless Acoustics biedt voor elke werkplek, thuis of in een kantoor(tuin) oplossingen op maat in vorm van mobiele, decoratieve en multifunctionele akoestische room dividers die naar behoefte flexibel ingezet kunnen worden. Tegelijkertijd zorgen deze modulaire, akoestische room dividers voor een prettige werkomgeving met een aangename ruimteakoestiek waar storende geluiden systematisch worden gedempt en een prettige communicatie met collega’s of klanten kan worden gerealiseerd. Deze akoestische room dividers zijn leverbaar met alle mogelijke soorten natuurlijke en onderhoudsvrije mos op een backing van hoogwaardige akoestische materialen. Ook is het mogelijk te kiezen voor een gepersonaliseerde print naar wens.

Ontwerp je eigen werkplek

De room dividers worden op maat gemaakt en kunnen naar believen worden ingericht en voorzien van praktische functionaliteiten zoals opbergmogelijkheid van benodigdheden of bijvoorbeeld uitgerust met een whiteboard waar ideeën kunnen worden geconcretiseerd bij meetings. De akoestische voorziening van deze flexibele akoestische room dividers zorgt daarbij voor de benodigde geluidsdemping en privacy.

Ook kunnen deze room dividers modulair worden ingezet om flexibele werk- en overlegplekken te organiseren waarmee praktisch kan worden ingespeeld op steeds veranderende omstandigheden en personele bezetting. De vele opties wat betreft vorm, afmeting, kleur, functionaliteit en decoratieve elementen bieden aan elke interieurontwerper eindeloze mogelijkheden voor bijzondere creaties.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.