Platform voor de interieurbouwbranche
Afkortzaag en nieuwe accustofzuigers waren op de beurs de eyecatchers
Tijdens HoutPro+ presenteerde Festool op de uitgebreide stand een aantal noviteiten.

Afkortzaag en nieuwe accustofzuigers waren op de beurs de eyecatchers

Tevreden over HoutPro+

Hans Bos, technisch trainer bij Festool, kijkt met veel genoegen terug op de HoutPro+ beurs. Bos en het hele team van Festool hebben tijdens deze vakbeurs in de Bossche Brabanthallen veel mensen ontmoet. Bekende, maar ook nieuwe gezichten. De sfeer en organisatie deed hem bij vlagen denken aan de Vakbeurs Hout die in het verleden in Ahoy Rotterdam werd georganiseerd. 

Tijdens HoutPro+ presenteerde Festool op hun uitgebreide stand een aantal noviteiten. Ten eerste waren de nieuwe accu-afkortzaag KAPEX KSC 60 en de nieuwe accustofzuigers te bewonderen. Verder kregen ook de nieuwe accustofzuigers CTC MINI/MIDI en de CTC SYS alle aandacht op de stand. Tevens presenteerde Festool de nieuwe invalzaag TS 60 die sinds dit najaar verkrijgbaar is. 

De professional wil graag het mooiste resultaat behalen met kwalitatief goed gereedschap.

Reuring

Bos: “Op de stand was uiteraard de ruimte om met elkaar het gesprek aan te gaan, maar wij verzorgden ook diverse demo’s. Er was continu reuring en dat zorgt voor traffic. Onze aanpak prikkelde de nieuwsgierigheid. De ene beursbezoeker wilde alleen rustig kijken. Een ander kwam gericht en wilde goed geïnformeerd worden. We merken dat naar de nieuwe invalzaag TS 60 al veel vraag is.”

Na vijf jaar zonder beurs, was het volgens Bos goed om elkaar weer te spreken en te informeren. “Voor ons is dat contact met de doelgroep erg belangrijk. Wat die doelgroep dan is? Wel, we hebben het dan over de professional die graag het mooiste resultaat wil bereiken met kwalitatief goed gereedschap.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.