Platform voor de interieurbouwbranche
HoutPro+

Afkortzaag en nieuwe accustofzuigers waren op de beurs de eyecatchers

soowpictures_HoutProplus_D2_2022_0194
Tijdens HoutPro+ presenteerde Festool op de uitgebreide stand een aantal noviteiten.

Tekst | Rob Buchholz

Beeld | Festool

3 januari 2023 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Tevreden over HoutPro+

Hans Bos, technisch trainer bij Festool, kijkt met veel genoegen terug op de HoutPro+ beurs. Bos en het hele team van Festool hebben tijdens deze vakbeurs in de Bossche Brabanthallen veel mensen ontmoet. Bekende, maar ook nieuwe gezichten. De sfeer en organisatie deed hem bij vlagen denken aan de Vakbeurs Hout die in het verleden in Ahoy Rotterdam werd georganiseerd. 

Tijdens HoutPro+ presenteerde Festool op hun uitgebreide stand een aantal noviteiten. Ten eerste waren de nieuwe accu-afkortzaag KAPEX KSC 60 en de nieuwe accustofzuigers te bewonderen. Verder kregen ook de nieuwe accustofzuigers CTC MINI/MIDI en de CTC SYS alle aandacht op de stand. Tevens presenteerde Festool de nieuwe invalzaag TS 60 die sinds dit najaar verkrijgbaar is. 

De professional wil graag het mooiste resultaat behalen met kwalitatief goed gereedschap.

Reuring

Bos: “Op de stand was uiteraard de ruimte om met elkaar het gesprek aan te gaan, maar wij verzorgden ook diverse demo’s. Er was continu reuring en dat zorgt voor traffic. Onze aanpak prikkelde de nieuwsgierigheid. De ene beursbezoeker wilde alleen rustig kijken. Een ander kwam gericht en wilde goed geïnformeerd worden. We merken dat naar de nieuwe invalzaag TS 60 al veel vraag is.”

Na vijf jaar zonder beurs, was het volgens Bos goed om elkaar weer te spreken en te informeren. “Voor ons is dat contact met de doelgroep erg belangrijk. Wat die doelgroep dan is? Wel, we hebben het dan over de professional die graag het mooiste resultaat wil bereiken met kwalitatief goed gereedschap.”  

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Sander van Hout

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht