Adverteren

Adverteren in het vaktijdschrift Binnenwerk

Binnenwerk is een veelzijdig tijdschrift voor iedereen die op de hoogte wil blijven van de actuele projecten en ontwikkelingen op het terrein van interieur- en standbouw. De formule is dusdanig dat het magazine geen tijdschrift is voor een beperkte doelgroep of interessegebied. Integendeel: het is een compleet tijdschrift voor de professional maar ook andere betrokken partijen en geïnteresseerden in de Interieurbouw, Standbouw en Scheepsbetimmering.

Ook u kunt uw bedrijf en diensten op exclusieve en toonaangevende wijze presenteren aan een zeer geïnteresseerde en gerichte lezersdoelgroep. Benader de markt op stijlvolle wijze met ‘Binnenwerk’.

 


Surf naar de meest complete startpagina over Binnenwerk: www.binnenwerk-online.nl

U kunt op deze portaalsite de laatste ontwikkelingen van het tijdschrift volgen. Deze site bestaat uit een redactioneel gedeelte en de daadwerkelijke startpagina met een overzicht van de meest gerenommeerde bedrijven. Om de beslisser op eenvoudige wijze naar de gerenommeerde bedrijven in de branche te leiden is er www.binnenwerk-online.nl, de grootste, meest uitgebreide en best vindbare website voor de retail.

Neem voor meer informatie contact op met
Sander van Hout
E: s.vanhout@louwersmediagroep.nl
T: 0031 495 45 00 95

Vul hieronder uw gegevens in om de mediakaart te downloaden


Online aanleveren
Het is mogelijk uw advertentie online bij ons aan te leveren via: www.wetransfer.com stuur deze naar traffic@louwersmediagroep.nl
Wilt u vermelden welk tijdschrift en nummer het betreft?