Tover je ladekasten om tot een kidsproof designparel

Kinderen… Oh, how we love them. De lieve kleine monstertjes zien de wereld vanuit kikkerperspectief met een onuitputtelijke nieuwsgierigheid. Ze trekken alle lades open, op zoek naar de wondere wereld van mes en vork of een nieuw avontuur. Fantastisch om te zien, maar is dat wel zo veilig?

Eén zorg minder
Je kent het wel. Je trekt alle lades van je kast open en plots verschuift het evenwicht. Je moet er niet aan denken dat dit gebeurt wanneer je kinderen weer op ontdekkingsreis zijn. Als ouder moet je soms ogen in je rug hebben om alles in goede banen te leiden. Met het sluitsysteem CABLOXX van Blum heb je alvast één zorg minder. Het systeem brengt extra veiligheid in ladekasten zonder in te boeten aan het design. CABLOXX garandeert stevige meubels dankzij de geïntegreerde omvalbeveiliging. De voorraadladesluiting verhindert dat meerdere lades tegelijk openen, zodat het evenwicht steeds stabiel blijft.

Van Hoecke

Achter slot en grendel
Onzichtbaar maar van onschatbare waarde beschermt CABLOXX ook belangrijke spullen en potentiële gevarenbronnen tegen je kroost. Dankzij het ingebouwde slot zijn voorraadlades afgesloten en beveiligd tegen ongewenste toegang van grijpgrage handjes. Zo behoudt je huis zijn stijl en charme, rekening houdend met de veiligheid van spelende kinderen. 

Sluitsysteem CABLOXX is gemakkelijk te combineren met alle bewegingstechnologieën van Blum. Je kunt het zowel links als rechts plaatsen en CABLOXX is in vier kleuren te verkrijgen, zodat het bij vrijwel elke meubel past.

Van Hoecke

Weg vingerafdrukken
Kinderen ontdekken de wereld met hun handjes. Niets dat tijdens hun tocht door het huis niet eerst langs die kleine vingertjes passeert en… vingerafdrukken achterlaat. De LEGRABOX lades zijn vanaf nu beschikbaar in anti-vingerafdruk roestvrijstaal. Het is gedaan met de route uitstippelen waar de kleintjes allemaal geweest zijn! Dankzij deze handige extra’s van Blum hoeven kinderen niet per sé het einde te betekenen van een stijlvol huis met designmeubelen. Je kan ze met een gerust hart in huis loslaten zonder te veel vingerafdrukken of gevaren.    

Van Hoecke


Over Van Hoecke
Van Hoecke bouwt voortdurend aan een buitengewoon krachtige economische entiteit; van Hoecke streeft naar een bestaan over de generaties heen. Bij het Belgische bedrijf gelooft men in leiderschap en in de kracht van financiële onafhankelijkheid. Daarom worden de winsten telkens weer geïnvesteerd in de verdere ontwikkeling en groei van de onderneming.

Omdat ondernemen geen zaak is van enkelingen wil de organisatie, altijd in goede samenwerking met de medewerkers, de klanten, leveranciers en iedere andere betrokkene, duurzame persoonlijke groei realiseren. Alleen op deze wijze kan de organisatie wezenlijk welzijn scheppen voor iedereen die betrokken is bij onze onderneming.

Van Hoecke levert functionele componenten voor gebruiksmeubelen aan de industrie en de vakhandel. Het bedrijf richt zich hoofdzakelijk op de Benelux. Internationale mogelijkheden worden beschouwd als een uitdaging. Van Hoecke gelooft sterk dat elke regionale markt specifieke behoeften heeft. De aanpak wordt daar op aangepast. 

In de eerste plaats wil Van Hoecke zijn positie als marktleider consolideren. Daarnaast wordt er gestreefd naar groei in omzet en marge. Handel is de hoofdopdracht. De productie bestaat uit het voormonteren van meubelonderdelen en heeft als doel het aandeel in het eindproduct te vergroten. Klanttevredenheid is bepalend voor het succes van de onderneming. Daarom engageren de medewerkers zich voor opgetogen klanten die op die manier de best mogelijke service en kwaliteit krijgen.

Tekst: Jerry Helmers en Van Hoecke    Beeld: van Hoecke