Software op maat is een uitkomst voor groeiende orderportefeuille

Door de economische groei, neemt ook het werk in de interieurbouwsector flink toe. Bedrijven krijgen te maken met een groeiend aantal opdrachten en dit heeft vanzelfsprekend gevolgen voor de productie, planning en algehele bedrijfsvoering. Een modern en snel softwarepakket is daarbij onontbeerlijk en kan bijdragen aan tijdwinst en dus ook aan financieel voordeel.

Wie kiest voor een modern pakket investeert in de toekomst en zal direct merken dat tijdwinst een belangrijk voordeel is. En, tijd is geld. Ook bij PaletteCAD Nederland merken ze dat de markt aantrekt. Er is steeds meer vraag naar zowel het basispakket als naar de nieuwste configurator Houttechniek 4.0. Dankzij een professionele en moderne automatisering hebben bedrijven meer mogelijkheden, stijgen orderportefeuilles en kan men het personeel anders inzetten. Vakmensen blijven tenslotte vakmensen, want ondanks de technische vooruitgang is er altijd vakkennis nodig. Wie voor deze software kiest, merkt al snel dat er meer geproduceerd kan worden in kortere tijd.

PaletteCAD
De krachtige en flexibele korpus-configurator maakt het mogelijk om binnen enkele stappen een kast te configureren.

De krachtige en flexibele korpus-configurator maakt het mogelijk om binnen enkele stappen een kast te configureren. Alle werkzaamheden zijn mogelijk. Dus: ontwerpen, werkvoorbereiding, produceren, en presenteren. Dit levert een enorme tijd- en dus ook kostenbesparing op. Het programmeren aan de machines is voortaan overbodig. In het verleden was minimaal een volledig werkdag nodig voor een compleet ontwerp plus het aansturen van de CNC-machine; nu is dit binnen 60 minuten mogelijk. De eenvoud en snelheid van dit pakket wordt vaak geroemd. De gebruiksvriendelijkheid van het pakket is groot en dus is PaletteCAD voor iedereen relatief snel onder de knie te krijgen.

Voor gebruikers vinden zeer regelmatig basistrainingen plaats bij PaletteCAD in Nuth. Dit gebeurt in klein groepsverband – maximaal 10 tot 12 deelnemers – zodat iedere cursist de juiste aandacht krijgt. Deze gratis basistraining is een onlosmakelijk onderdeel van de aanschaf. Men kan kiezen voor de standaard basistraining of om de houtconfigurator 4.0 onder de knie te krijgen. Bedrijven die om welke reden dan ook sneller aan de slag willen, kunnen kiezen voor een inhouse training. De instructeur van PaletteCAD komt dan naar het bedrijf toe. Bijkomend voordeel is dat direct met de eigen machine het softwarepakket wordt getraind. 

PaletteCAD
De eenvoud en snelheid van dit pakket wordt vaak geroemd.

Na de training kan het natuurlijk altijd zijn dat de gebruiker nog vragen heeft. Om die reden beschikt PaletteCAD over online trainingsvideo’s en een helpdesk waar alle vereiste expertise over het pakket en de praktijk aanwezig is. Zo wil deze softwarespecialist altijd voor de klant staan. Voor aanschaf, bij de ingebruikname, maar ook daarna.    

Tekst: Rob Buchholz    Beeld: PaletteCAD
Uitgelichte foto: 
De gratis basistraining is een onlosmakelijk onderdeel van de aanschaf.