De Nieuwe RUPES XC-1 Marine Compound

‘One-Step’ compound: Eenvoudig verwijderen van schuursporen & polijsten

De nieuwe XC-1 Marine is een high performance compound – die dient als twee in één. Is geschikt voor alle soorten oppervlakken in de maritieme omgeving: gelcoating, lak en composietmaterialen. Het is een ONE-STEP product, dat kan worden gebruikt voor het eenvoudig verwijderen van P1500 of nóg fijnere schuursporen en tevens voor het polijsten, dus met als resultaat een glanzend oppervlak.

De XC-1 Marine is efficiënt en eenvoudig te gebruiken en het is de beste compound voor werven die tijd en geld willen besparen en een perfect resultaat willen realiseren.

Het herstelt de glans van het oppervlak van gelcoatings of lak met zware slijtagesporen of oxidatie. Dus: De XC-1 Marine is het perfecte product om zeer efficiënt oneffenheden in gelcoatings en lak verwijderen.

De XC-1 Marine kan ook worden gebruikt om een nieuw oppervlak op te poetsen voor extra glans. De XC-1 Marine geeft een excellent resultaat bij zowel lichte als donkere kleuren. De XC-1 Marine is specifiek ontwikkeld voor de Rupes Random Orbital polishers uit de LHR-serie en de gear-driven LK900. Deze compound bevat geen siliconen.

Voor de beste snede en glans raadt Rupes aan om de XC-1 Marine bij elk type oppervlak en bij alle typen gebreken te gebruiken in combinatie met een wollen pad uit de 9.BW Coarse serie. Beschikbaar in verpakkingen van acht flessen van 1 liter per doos, op per stuk (per liter).


WSB Finishing Equipment biedt producten en diensten aan op het vlak van voorbehandeling en oppervlaktebehandeling, lijm- en kitapplicaties maar ook systemen voor het transporteren van vloeistoffen. Kwaliteit, veiligheid en milieuzorg staan hierbij centraal. WSB werd meer dan 40 jaar geleden opgericht en is sindsdien in de Benelux marktleider met een sterke reputatie als het gaat om kwaliteit en service. De merknaam WSB omvat producten en diensten van: WAGNER, WALTHER-PILOT, REINHARDT-TECHNIK, EUROMAIR, TITAN, SATA, RUPES, B-TEC, en HONEYWELL.