Meubelgrepen en greeplijsten van Ostermann

De nieuwe Ostermann-catalogus “Grepencollectie” is zojuist verschenen. Met meer dan 170 pagina´s meubelgrepen, greeplijsten, knoppen en komgrepen, en talrijke ideeën en producten voor moderne garderobe-oplossingen.

Trendgrepen en klassieke grepen
De Ostermann trendwatchers hebben in deze catalogus de passende grepen bij de actuele meubeltrends samengebracht: hier vindt u grepen in Used-look, hout/metaal combinaties, zachte vormen of de nieuwste oppervlakken. Geliefde klassieke grepen maken het omvangrijke assortiment compleet.

Greeplijsten – nu ook in zwart
Het assortiment omvat greepprofiellijsten als lengtes, greeplijsten op maat als ook talrijke komgrepen en greepschelpen in verschillende afmetingen en oppervlakken. Op wens worden de greepprofiellijsten ook individueel geconfectioneerd. Bovendien zijn er bij Ostermann talrijke aluminium-greeplijsten aangepast op korpusbreedte. Compleet nieuw: Vanaf nu zijn de geliefde greepprofiellijsten van Ostermann ook in de trendkleur “zwart geanodiseerd, mat” beschikbaar. Juist bij lichte oppervlakken verlenen ze het front een attractieve lineaire structuur en brengen ze bewust optische accenten aan.

Garderobe
De garderobe is in de regel de entree waarmee iedereen als eerste in aanraking komt, en het laatste ziet voor vertrek, een welkom en tot ziens. Daarom is bij het ontwerpen van een garderobe niet alleen de functionaliteit, maar ook het design en de kwaliteit belangrijk. Naast het veelvoud in meubelgrepen, vindt u in deze catalogus daarom ook een grote keuze aan beslag voor het bouwen van moderne gaderobes.

De nieuwe catalogus kunt u vanaf nu bij Ostermann bestellen. Bovendien bestaat er de mogelijkheid om op www.ostermann.eu in het downloadmenu online door de catalogus te bladeren. Tevens kunt u met de praktische download button de catalogus als PDF downloaden.