Maiburg introduceert Pfleiderer noviteiten

Maiburg, úw dealer in Nederland voor o.a. Thermopal gemelamineerd spaanplaat en Duropal HPL, introduceert twee echte noviteiten van topleverancier Pfleiderer in haar voorraadassortiment. Dé nieuwe standaard in decoratieve plaatmaterialen.

Pfleiderer PrimeBoard
Edel, maar robuust: met PrimeBoard presenteert Pfleiderer een dragerplaat, die aansprekende lak-optiek, optimale verwerkbaarheid en hoge belastbaarheid met elkaar verbindt. Dé nieuwe standaard in hoogwaardige gelakte plaatmaterialen met een fluweelzachte of spiegelglans oppervlak. PrimeBoard XTreme Matt of PrimeBoard XTreme Hoogglans: een innovatief meerlaags-laktechnologie garandeert een hoge kleurstabiliteit en uitstekende materiaaleigenschappen voor een probleemloze verwerking, waaronder de standaard afmeting 2800x2100mm.

Maiburg

Door een optimale kleurensamenstelling kan een Pfleiderer PrimeBoard veelzijdig en flexibel worden gebruikt en gecombineerd. In XTreme Matt of XTreme Hoogglans: Pfleiderer PrimeBoard kan worden gerealiseerd met een omvangrijk assortiment decors. Door gebruik van gepigmenteerde lakken wordt een optimale kleurkoppeling met Thermopal gemelamineerd spaanplaat en Duropal HPL bereikt. Bovendien zijn ook individuele gewenste kleuren mogelijk. Uit deze enorme reeks aan mogelijkheden is een kleiner decorprogramma gemaakt. Maiburg heeft de keuze gemaakt de meest gebruikte decors in wit, zwart en grijs standaard op voorraad te leggen in beide afwerkingen.

Maiburg

Pfleiderer structuur Natural Wood (NW)
Natuurlijkheid en precisie vormen de voel- en zichtbare houtstructuur Natural Wood (NW) van Pfleiderer. Het fijne, matte oppervlak lijkt als licht geschuurd. De poriën zijn onregelmatig en lineair gerangschikt. Hun verschillende dieptes en grote randscherpte werken uiterst authentiek. Zo wordt de uitstraling en het gevoel van echt hout wel heel sterk benaderd als bijna zijnde een fineerplaat.

Natural Wood is universeel toepasbaar voor houtsoorten met veel houtporiën. Zo laat zich de Scandinavische stijl perfect accentueren, maar ook exotische of fruithoutsoorten krijgen met deze structuur een nieuw tintje. Ook op unidecors werkt Natural Wood zeer vanzelfsprekend – als gekleurd gebeitst hout.

Maiburg

De nieuwe NW-structuur van Pfleiderer is bij Maiburg in 12 verschillende hout- en unidecors standaard verkrijgbaar op zowel Thermopal gemelamineerd spaanplaat 2800x2100x18 mm. als op Duropal HPL 2800x2070x0,8 mm. en bijpassende kantenband.

Meer info? www.maiburg.nl