Iedereen kan zich weer inschrijven voor het Spaarplan 2018

Het Baars & Bloemhoff Spaarplan gaat weer van start! Deze is opgezet door Baars & Bloemhoff om de klanten weer eens extra te belonen voor de orders die zijn gegund. Bij elke 100 euro inkoop ontvangt het inkopende bedrijf één gratis spaarpunt en deze punten kunnen vervolgens ingewisseld worden voor een leuk cadeau naar keuze. Hoe makkelijk en hoe leuk kan het zijn. Het sparen van punten is gestart op 1 oktober. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden. Klanten kunnen daarvoor naar de ‘Mijn Account omgeving’.  

Spaarplan 2018

Spectaculaire weekprijzen
Maar daar houdt Baars & Bloemhoff het niet bij! Voor een periode van 10 weken worden wekelijks prachtige prijzen onder de deelnemende klanten verloot. Zo is de start al zeer verrassend.  Al in week 1 wordt een fantastisch Kart arrangement ter beschikking gesteld. In de tiende week wordt er geëindigd met een spectaculaire hoofdprijs. Want… wie wil er niet naar de F1 Grand Prix 2019 van Spanje in Barcelona? Jawel…. Wie wil er niet Max Verstappen aanmoedigen. Het is een arrangement voor twee personen.
Iedereen die benieuwd is naar de andere prijzen wordt verwezen naar de website van Baars & Bloemhoff. Elke maandag worden de nieuwe weekprijzen gepubliceerd. 

Klanten die tussen 1 oktober en 9 december 2018 een order plaatsen in de actieweken met een waarde van meer dan 500 euro, maken kans op de weekprijs van die week. Dit geldt voor zowel een aankoop in de webshop als telefonische aankopen via één van de vestigingen. Supermakkelijk en elke week maakt iedereen opnieuw kans. Elke dinsdagmiddag worden om 12:00 uur de winnaars bekend gemaakt via de website en bekende social mediakanalen.    

Spaarplan 2018


Spelregels spaarplan
Bij elke €100 omzet ontvangt men één gratis spaarpunt.
• Alleen klanten die zich via de ‘Mijn Account’ omgeving op de website hebben aangemeld, sparen punten voor gratis cadeaus.
• Er kan worden gespaard voor spaarpunten in de periode van 1 oktober tot 31 december 2018.
• Spaarpunten worden elke dag berekend op basis van gefactureerde orders.
• Kijk voor de volledige actievoorwaarden op onze Spaarplan website.

Spelregels weekprijzen
• Alleen klanten die deelnemen aan het Spaarplan in de periode van 1 oktober t/m 9 december 2018 maken kans op de extra weekprijzen.
• Klanten maken automatisch kans op de weekprijs bij een order van 500 euro of meer, die is geplaatst in één van bovenstaande actieweken.
• De orderdatum bepaalt voor welke weekprijs u meespeelt. De week loopt van maandagochtend 00:01 uur tot zondag­avond 23:59 uur.
• Op de website van Baars & Bloemhoff wordt elke maandag de weekprijs bekend gemaakt. Houd de  website dus extra goed in de gaten!
• Kijk voor de volledige actievoorwaarden op de Spaarplan website.
• Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Spaarplan 2018


Leuk! De feiten op een rij over het vorige spaarplan!

SPAARPLAN 10 WEKEN, 10 PRIJZEN, 69 WINNAARS
“5.312 lootjes met Spaarplan deelnemers en 3.240 confetti slierten verder, blikken we terug op 10 mooie weken vol spectaculaire prijzen en 69 enthousiaste winnaars. Het begon allemaal met 6x de Festool Bouwradio, later verlootten we ook 3 Festool Stofzuigers en 4 Schroefboormachines. Al snel mochten we maar liefst 50 winnaars blij maken met de custom made Bamboe Powerbank. Ook waren er speciale uitjes en arrangementen voor het hele team te winnen. Met 10 personen karten of quadrijden en paintballen. Tevens is er drie keer een compleet verzorgde reis voor 2 personen uitgegeven. De bestemmingen waren een voetbalwedstrijd bij Manchester United en twee keer werd het een reis naas Spanje, waar ook een bezoek werd gebracht aan Finsa. Ook werd de F1 Grand Prix in Barcelona bezocht!”

Tekst: Jerry Helmers  Beeld: Baars & Bloemhoff