Hoekschuifdeuren bieden nieuwe interieurmogelijkheden dankzij argenta invisidoor sdx

Met het invisidoor SDX125-pakket heeft argenta al langer een totaalpakket in het assortiment om schuifdeuren onzichtbaar in te werken. Van het aluminium deurkader is na plaatsing niets meer te zien, en ook het schuifdeurbeslag zit discreet weggewerkt. Houten schuifdeuren tot 100 kg kunnen hiermee perfect geïntegreerd worden in een strak en minimalistisch interieur.

Nu de invisidoor SDX ook beschikbaar is voor schuifdeuren in een hoekopstelling, opent dat een pak nieuwe interieurmogelijkheden. Zowel in woonzorgcentra enerzijds als in lofts anderzijds is het de kunst om kleine ruimtes te kunnen afscheiden zonder te moeten inboeten aan ‘ruimtegevoel’. In woonzorgcentra en rusthuizen is dat vaak een hele uitdaging op de steeds beperktere beschikbare ruimte. Een hoekschuifdeur is dan een creatieve oplossing voor een afsluitbare badkamer die tegelijk toch vrij toegankelijk is voor rolstoelgebruikers.

Een loft ademt openheid en net daarom is de invisidoor SDX ook daar perfect op zijn plaats. Aangezien de deuren in open stand volledig in de muur verdwijnen, blijft het open gevoel van een loft perfect intact, terwijl je toch in een vingerknip twee ruimtes van elkaar scheidt.