Decoratieve sierpleisters prikkelen de creatieve geest

Steeds meer designers en binnenhuisarchitecten kiezen voor een betonlook als het gaat om de inrichting van panden en ruimtes. Hetzelfde geldt voor de consument die telkens weer nieuwsgierig is naar nieuwe trends, maar vooral naar producten die verder ontwikkeld zijn.

Ook bij Brander merken ze dat er steeds meer vraag is naar de betonlook. Bij voorkeur bij een decoratieve sierpleister waarbij het gebruikersgemak hoog is. Waar sommige hun decoratieve pleister op poederbasis op de markt brengen daar zorgt Brander ervoor dat deze zich kant en klaar in de emmer bevindt. Na Brander Stucco en Brander Stucco Mat is dus nu ook de betonvariant op de markt.

Deze verbeterde versie zal in alle kleuren leverbaar zijn. Eenvoudig via de mengmachine op het verkooppunt. Hierdoor ontstaat een bijna onuitputtelijke keuze aan kleuren; van kleuren uit de NCS waaier tot aan de RAL waaier en nog veel meer.  Geen beperkte keuzes meer voor de klant, maar dus de vrijheid om te kiezen uit alle kleuren. Uiteraard blijven de andere kenmerken van de Stucco Beton behouden. Dit zijn de natuurlijke en robuuste uitstraling, die met de hand van de stukadoor ook nog precies is te passen aan de wens van de klant. Vanzelfsprekend is er het gemak van de Brander Stucco producten die kant-en-klaar zijn en makkelijk te verwerken.

De Stucco Beton geeft een mooi eindresultaat, die wel kan variëren per verwerker. Het aanbrengen kan van vrij grof tot relatief glad. Het resultaat blijft altijd de handtekening van de verwerker zelf. Iedere vakman verwerkt het op een eigen manier. Zowel bij particulieren, maar ook bij hotels of restaurants zijn de Stucco varianten in verschillende accenten terug te zien. Een ding is daarbij wel duidelijk; het geeft iedere ruimte meer cachet. Maar het resultaat blijft natuurlijk altijd maatwerk en ook persoonlijk.

Brander verzorgt tevens cursussen waar professionele verwerkers uitleg krijgen hoe deze decoratieve sierpleisters het beste te gebruiken zijn. Dat gebeurt daarnaast ook in de vorm van een demonstratie op locatie. De verwerker leert een aantal technieken zodat men niet louter voor de standaardoplossing hoeft te kiezen, maar het is toch vooral het doel om de decoratieve geest los te maken.

Tekst: Rob Buchholz    Beeld: Brander
Uitgelichte foto: Brander zorgt ervoor dat hun decoratieve pleister zich kant en klaar in de emmer bevindt.