WSB Finishing Equipment

De Heldinnenlaan 200
3543 MB Utrecht

T: 030 – 241 41 55
E: verkoop@wsb-benelux.nl
W: www.wsb-benelux.eu

WSB Finishing Equipment is een bedrijf dat al ruim 40 jaar actief is in de oppervlaktebehandeling. De sterke punten van ons bedrijf zijn de kwalitatieve producten, de ervaren personeelsleden, de service & de training welke we altijd bereid zijn te geven omtrent onze producten.

Met 45 toonaangevende werknemers in België en Nederland is WSB een succesvol en complementair team, rijk aan ervaring, om altijd persoonlijke service te bieden.

Tevens is een ander belangrijk punt: De locatie(s). WSB heeft een faciliteit in Wolvertem & in Utrecht (NL), centraal gelegen.

Wat wij aan onze relaties kunnen bieden?

  • Reparatie in uw werkplaatsen/bij u op locatie, of bij ons op locatie;
  • Onderhouds- en service contracten;
  • Training aan uw medewerkers; over het werken met de materialen en het oplossen van storingen;
  • Sterke, kwalitatieve en innovatieve producten, van de volgende merken: WAGNER, WALTHER PILOT, REINHARDT TECHNIK, EUROMAIR, TITAN, B-TEC, SATA & RUPES!

Nieuws gerelateerd aan WSB Finishing Equipment

TwinControl mengsysteem

Tijdwinst dankzij elektronisch twee componenten mengsysteem

Om het spuitproces te optimaliseren en te kunnen voldoen aan de toenemende vraag naar maatwerkinterieurs voor woningen, kantoren en winkels, achtte Interieurbouwer Van Overstraeten uit het Belgische Vlezenbeek de tijd rijp om te investeren in een nieuw elektronisch mengsysteem.

Lees meer »

De Nieuwe RUPES XC-1 Marine Compound

De nieuwe XC-1 Marine is een high performance compound – die dient als twee in één. Is geschikt voor alle soorten oppervlakken in de maritieme omgeving: gelcoating, lak en composietmaterialen. Het is een ONE-STEP product, dat kan worden gebruikt voor het eenvoudig verwijderen van P1500 of nóg fijnere schuursporen en tevens voor het polijsten, dus met als resultaat een glanzend oppervlak.

Lees meer »
WSB Finishing Equipment

Een kijkje in de keuken van de keukenproducent

Het in Bladel gevestigde TriStar keukens produceert keukens voor een select dealernetwerk in Nederland en België. De meeste keukens worden geleverd onder private label, waarbij er geproduceerd wordt in MDF, massief hout en houtfineer. Kilometers plaatmateriaal moeten derhalve gespoten worden, hetgeen volledig in eigen beheer gebeurt.

Lees meer »
WSB

Houtbewerkingsindustrie geeft stof tot nadenken

Houtbewerking en stofontwikkeling gaan hand in hand. Dat stof inademen zeer schadelijk is voor de gezondheid, behoeft wat ons betreft geen nader betoog. Dat stofwolken kunnen zorgen voor stofexplosies en dus een gevaar voor de brandveiligheid zijn, veronderstellen we ook als algemeen bekend. We spreken met Maikel Cath, Salesmanager bij WSB Finishing Equipment BV uit Utrecht, over stofvrij werken.

Lees meer »
Afzuiginstallatie

Afzuiginstallatie verbetert gezondheid werknemers

Stofproductie in een schuurcabine is een onderschat probleem. Maar weinig bedrijven voorzien efficiënte maatregelen tegen de talloze stofdeeltjes in de lucht. Bij Stevens Houttechniek in Sint-Truiden (BE) zijn ze zich daar wel bewust van.

Lees meer »