Vlecad

Kanaalkom 36
B-3960 Bree

tel: (+32)(0)89/81.93.30
fax: (+32)(0)89/81.93.39

www.vlecad.be
info@vlecad.be


Vlecad bvba is met zijn meer dan 25-jarig bestaan een gevestigde waarde in de houtbranche!
Onze hoofdproducten: Korpus, AutoFIT, QuickNC, KeyCreator (3D-Cad), Easycam (5-assig CAM)
Onze voordelen: Meer dan 25-jarige ervaring binnen de houtbranche, eigen ontwikkeling van software, software op maat, volautomatisch aansturen van platenmagazijn, opdeelzaag, nestingmachines, optimale service van de software voor elke klant.
Hoe efficiënt kan men werken?

Binnen ons eigen ontwikkeld tekenpakket Korpus kan men objecten parametrisch opbouwen. Deze objecten kunnen kasten zijn, maar ook ladebakjes, paslatten, greeplijsten, ect. Eenmaal uw ontwerp klaar is, heeft men de stuklijst, constructie- en plaatsingsplannen, zaagoptimalisatie, NC-programma’s en sinds kort ook een directe rendering. Men kan dus ontwerpen voor een specifieke klant die een realistisch beeld krijgt van de ruimte waarin ontworpen word en indien de klant akkoord gaat met dit ontwerp, is een druk op de knop voldoende om de productie aan te sturen. Na het opdelen van de onderdelen krijgt ieder stuk een uniek label met daarop informatie van klant, project, afplak, barcode(s) voor verder afwerking, ect. Door het gebruik van barcodes is de kans op fouten uitgesloten! Uw productie verloopt sneller en zonder fout!

Wat is het voordeel? Geen parametrische programma’s die machine afhankelijk zijn, ieder stuk wordt vanuit Korpus gepostprocessed over de nodig NC-machines. Wanneer men later een wijziging heeft in het machinepark, blijft de manier van werken hetzelfde.

AutoFIT is een platen optimalisatie software, waarmee men zijn stock kan beheren, onderdelen kan ingeven of importeren, afplakkant en volgorde kan bepalen, productie overmaten kan meegegeven, ect
AutoFIT heeft meer dan 20 postprocessoren die beschikbaar zijn voor de gebruiker. Indien u graag tot 1000 onderdelen wilt optimaliseren kan dit via onze Android App “AutoFIT Mini” beschikbaar via Google Play of via onze website www.vlecad.be/autofitmini/website/

Nieuws gerelateerd aan Vlecad

3D CAD/CAM-pakketten

3D CAD/CAM-pakketten bewijzen meerwaarde

Architecten en bouwheren leggen veel druk op de schouders van de uitvoerders, zoals interieurbouwers, keukenfabrikanten, schrijnwerkers, …. Ze combineren de meest uiteenlopende vormen, kleuren en materialen in hun ontwerpen, stellen een zeer korte levertijd voorop en leggen de lat op vlak van kwaliteit steeds hoger.

Lees meer »
Vlecad

Softwarehuis bouwt aan de toekomst

Bedrijfsleiders moeten attent zijn op de evoluties in de markt en blijven investeren in de uitbouw van hun firma. Lars Vliegen en Jos Schoofs, de zaakvoerders van softwarespecialist Vlecad, voegen de daad bij het woord. Samen met hun medewerkers namen ze onlangs hun intrek in een nieuw bedrijfspand in Bree.

Lees meer »
PDV Interieur

De afwerking primeert

In interieurtoepassingen is een hoge graad van afwerking nog steeds heel belangrijk voor elke klant. Bij PDV Interieur staat die klant al ruim 30 jaar centraal. De firma uit Mollem (Asse) is gespecialiseerd in de uitwerking en productie van standaard- en maatoplossingen voor de inrichting van particuliere woningen en bedrijfsruimten.

Lees meer »
Building Group Jansen

Ook complex meubilair kunnen tekenen

Goed luisteren naar de klant en daarna de behoeften omzetten in een geschikte oplossing – het is nog steeds één van de sleutels tot succes in onze hedendaagse economie. Building Group Jansen uit Meeuwen-Gruitrode produceert en levert al 45 jaar standaard- en maatoplossingen voor de interieurafwerking in gebouwen.

Lees meer »