Sherwin-Williams Benelux

Sherwin-Williams Benelux N.V.

Ambachtsweg 9 B-9820 Merelbeke
T: +32 9 252 43 64
F: +32 9 252 27 33
E: SW.BENELUX@Sherwin.com
W: www.Sherwin-Williams.be

bedrijfsprofiel-facebook bedrijfsprofiel-twitter bedrijfsprofiel-linkedin


Sherwin-Williams is een hoofdrolspeler in de globale coatingsindustrie. Dit zorgt ervoor dat wij een enorm draagvlak hebben op gebied van vakkennis en ervaring binnen onze groep. Tel daarbij het uitgebreide gamma aan producten dat Sherwin-Williams te bieden heeft en u kunt er zeker van zijn dat wij voor elk verzoek een vlotte oplossing voorhanden hebben.

Wat coatings betreft heeft elk land zijn unieke marktvereisten. Zweden heeft bijvoorbeeld nood aan coatings voor grenen gevelbekleding. Deze coatings moeten kunnen weerstaan aan het harde en wisselvallige klimaat alsook de knoopvergelingen van noestrijke grenen verhinderen. Reeds heel wat van onze Nederlandse en Belgische klanten gebruiken exterieurproducten waarin deze Zweedse knowhow verwerkt zit. Onze kennis van houtbeitsen is dan weer afkomstig uit Duitsland waar ons ARTI-merk destijds de allereerste beitsen ontwikkelde. Alle Sherwin-Williams producten bezitten een rijke geschiedenis aan vakmanschap.

Ons labo in de Benelux is gespecialiseerd in het personaliseren van uw afwerkingsvereisten. Wij ontwikkelen uw coating naar de gewenste kleur en glansgraad met de nodige fysische en chemische resistentie. Wij verzekeren een optimale hechting op verschillende substraten zoals hout, glas, metaal en plastic. Ook het dekkingsvermogen van onze pigmentlakken is werkelijk top doordat we er voor zorgen dat iedere lak een optimale pigmentatie heeft. Ook houtbeitsen worden naar kleur en algemeen effect aangepast, zowel op waterbasis als solventbasis. Effectlakken zoals metallics, betonlook, spiegeleffecten, craquelures, verouderingseffecten, etc. stemmen we uiteraard ook af naar uw noden.

U en uw bedrijf kunnen tevens beroep doen op de vakkennis van onze verkopers. U bent altijd slechts een telefoontje verwijderd van het onmisbare advies en de nodige technische ondersteuning. Een team van bekwame professionals staat steeds paraat omdat wij weten hoe belangrijk het is dat u onmiddellijk geholpen wordt.

Neem contact op met ons en ontdek wat Sherwin-Williams voor u kan betekenen.

Nieuws gerelateerd aan Sherwin-Williams Benelux

Sherwin-Williams

Een blik op de toekomst

Een oudgediende van ProWood is Sherwin Williams. Deze producent van coatings nam immers al voor de vierde keer deel aan de vakbeurs. Hoewel de verwachtingen inzake opkomst niet volledig werden ingevuld, is de balans toch positief. Want tussen de bezoekers van de stand bleken heel wat interessante profielen te zitten.

Lees meer »
Bio-based gamma

Primeur in de coatingwereld: bio-based gamma

Coatingspecialist Sherwin-Williams lanceert een bio-based productlijn voor industriële houtafwerking. Een primeur in de coatingwereld, een opsteker voor het milieu en een kwaliteitsgarantie voor klanten en gebruikers. “De markt is er klaar voor”, klinkt het bij Sherwin-Williams.

Lees meer »
Kouwenberg BV

Iedere houtsoort verdient de best passende bewerking

Door de verschillende houtsoorten die in omloop zijn en de bijbehorende wensen van de klant, moet de professionele spuiter ook een ruim assortiment aan verschillende soorten verf en lak in huis hebben om alle soorten bewerkingen op de juiste manier te kunnen uitvoeren.

Lees meer »
watergedragen lakken

Eenvoud bepalend bij nieuwe watergedragen lakken

Goed professioneel werk hoeft niet moeilijk te zijn. De echte vakman, zeker binnen de interieurbouw, weet dat eenvoud vaak bepalend is voor een goed eindresultaat. Daarom is het van belang om het werk niet moeilijker maken dan het is, zelfs niet voor professionele eindgebruikers.

Lees meer »

Kleur, nooit zwart-wit

De uitspraak van Henry Ford kennen we allemaal: de klant mag iedere kleur kiezen voor zijn wagen, zolang het maar zwart is. Deze stamt uit de begindagen van de industriële massaproductie.

Lees meer »

Eén harder, één mengverhouding

Lakkers en spuiters die veel met houtproducten werken, hebben niet de meest eenvoudige baan. De techniek van het spuiten en het lakken is al een vakmanschap op zich. Daarnaast moeten deze professionals rekening houden met veel verschillende mengverhoudingen en soorten harders.

Lees meer »